Vége a hollywoodi álompár házasságának: Joe Jonas és Sophie Turner kapcsolata zátonyra futott

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Dia Dipasupil -
probléma válás Joe Jonas Sophie Turner kapcsolat
A hírek szerint Joe Jonas és Sophie Turner - akit a Trónok harcából ismert meg a világ - elválnak egymástól. 

Igazi álompárként tekintettek a rajongók Joe Jonasra és Sophie Turnerre, de úgy tűnik, hogy vihar van a paradicsomban. A TMZ értesülései szerint a pár a válás felé tart, habár ők még nem erősítették meg ezt a hírt. Az énekes emberei állítólag két Los Angeles-i ügyvéddel is konzultáltak már, és a válási papírok beadása előtt állnak.

Joe Jonas és and Sophie Turner kapcsolata zátonyra futott Forrás: AFP/2019 Getty Images/Dia Dipasupil

Források szerint a párnak legalább 6 hónapja "komoly problémái" vannak és már 3 hónapja Joe az, aki ellátja a közös gyerekeiket úgy, hogy közben a bandája turnézik az Egyesült Államokban. Ennek a nyitókoncertjén még megjelent Sophie Turner is, de a válás hírét erősíti, hogy az énekes azóta töbször a jegygyűrűje nélkül lépett színpadra, valamint eladták közös, 1 éve vásárolt Miamiban található kastélyukat.

Joe és Sophie először 2016-ban került kapcsolatba, majd egy évvel később eljegyezték egymást. 2019-ben összeházasodtak, 2020-ban üdvözölték első gyermeküket, 2022-ben pedig a másodikat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.