Taylor Swift párizsi koncertje: egy kisbaba feküdt a küzdőtér padlóján - Fotó

Night Four Of Taylor Swift | The Eras Tour - Paris, France
Getty Images - Kevin Mazur/TAS24
dühöngő Párizs kisbaba Taylor Swift koncert
Volt, aki a kisbabáját is magával vitte az énekesnő párizsi koncertjére. Az erről elterjedt fotó felháborította Taylor Swift rajongóit - és mindenki mást is.

Hatalmas tömeg gyűlt össze a párizsi La Défense Arénában Taylor Swift koncertjén, ám az emberek nem az énekesnő által nyújtott fantasztikus show-ról beszélnek, hanem arról, hogy mit keresett ott egy kisbaba. Felvétel készült ugyanis arról, ahogy az aréna "dühöngőjében" vagyis az álló helyen fekszik a földön egy néhány hónapos csecsemő.

Night Two Of Taylor Swift | The Eras Tour - Paris, France
Rengetegen gyűltek össze Taylor Swift koncertjén 
Forrás: Getty Images

Taylor Swift párizsi koncertjén a földön feküdt egy kisbaba

Az emberek felháborodtak a felvétel láttán, hiszen egyrészt úgy vélik, semmi keresnivalója nincs egy babának egy koncerten, másrészt a földön fekve, hallásvédelem nélkül végképp nincs. Az interneten elterjedt felvételen az látható, hogy a kicsi egy kabáton vagy pokrócon fekszik, miközben egy férfi fölötte áll - azt nem tudni, hogy a szülője-e az illető. 

"Hogy gondolhatják egyáltalán, hogy jó ötlet ilyen rendezvényre babát vinni?"

 - tette fel a kérdést egy kommentelő, de szinte mindenki hasonló véleménnyel volt. 

Taylor Swift koncertján kisbaba feküdt a földön Párizsban
Taylor Swift koncertján kisbaba feküdt a földön Párizsban
Forrás: @whatamind13

Az aréna mindenesetre közölte, hogy a 18 év alattiak szülői felügyelettel beléphetnek a koncertre, és "a kisgyermekes néző számára alternatív ülésrendet javasoltak, de a jegytulajdonosok ezt elutasították". 

A párizsi koncert egyik résztvevője arról is osztott meg felvételt, pontosan mekkora volt a tömeg a küzdőtéren. "Csak hogy teljes képet kapjunk, ez a ma esti párizsi show... és ez a baba valahol ott van a padlón, EZEN a show-n! Mintha elment volna az eszük! Szörnyű szülői magatartás" - írta a fotóhoz.

A tömeg Taylor Swift Párizsi koncertjén
A tömeg Taylor Swift Párizsi koncertjén
Forrás: @whatamind13

Taylor Swift - aki jelenleg Travis Kelce-vel jár - koncertjeire egyébként hatalmas az érdeklődés, hiszen hosszú évek óta nem volt turnéja az énekesnőnek. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.