Cindy Crawford: annyit kerestem már az első év alatt, amennyiről a szüleim álmodni se mertek

Cindy Crawford
AFP -
szupermodell Kaia Gerber Cindy Crawford
Ikonikus modell, kortalan szépség. Cindy Crawford pillanatok alatt ünnepelt szupermodell lett és a mai napig gyönyörű.

Cindy Crawford Christy Turlingtonnak és Kelly Corrigannek adott interjút, amelyben többek között modellkarrierje kezdetéről is beszélt. A szupermodell elárulta, már 18 évesen többet keresett, mint a szülei. 

Cindy Crawford
Cindy Crawford pillanatok alatt sztár lett.
Forrás: Northfoto

A fiatal lány éppen egy kukoricaföldön dolgozott, amikor egy helyi újság fotósa felfigyelt rá, és készített néhány képet róla. Az 1982-es fotó annyira híres lett, hogy a tizenéves Cindy ezután elindult John Casablancas Look of the Year versenyén, amit meg is nyert. Innen indult be a karrierje.

Pillanatok alatt nagy hal lettem, rengeteg felkérésem volt. Egy év alatt annyi pénzem lett, amiről a szüleim álmodni se mertek soha

 - nyilatkozta. Hozzátette, rettegett, mielőtt elvállalta a New York-i munkákat, édesanyja volt a támasza, ő biztatta. 

'Mi a legrosszabb, ami történhet? Csak gyere vissza' - mondta édesanyám mindig. Ez nagyon felszabadító volt számomra, mert azt éreztem, mellettem áll

 - mesélte Crawford, aki maga is édesanya, lánya, a 24 éves Kaia pedig ugyanúgy a kifutóra termett, mint édesanyja, aki a mai napig smink nélkül is bátran megmutatja magát. 

 

Cindy Crawford, Kaia Gerber
Cindy Crawford ta nagyon hasonlít lánya, Kaia Gerber
Forrás: Getty Images

Cindy Crawford lányát kikezdték

Kaiának modellkarrierje elején szembe kellett néznie intrikákkal is, sokan úgy gondolták, hogy édesanyja hírnevének köszönheti a lehetőségeket, sőt, olyan pletykák is elterjedtek, miszerint Cindy Crawford - aki reagált is a rágalmakra - vásárolta lányának a címlapot és a kifutón való megjelenést.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.