Bruce Willis az unokáját dajkálja: szívmelengető, ahogy a nagybeteg színész a kislányra néz

Bruce Willis
https://www.instagram.com/emmahemingwillis/ -
szeretet Bruce Willis unoka Rumer Willis
Rumer Willis anyák napja alkalmából tett közzé egy videót, amiben a terhességét, majd a kislánya első hónapjait mutatja be. A felvételen Bruce Willis is szerepel: hatalmas szeretettel dajkálja az unokáját.

A 35 éves Rumer tavaly lett édesanya, amikor párjával, Derek Richard Thomasszal együtt üdvözölhették kislányukat, Louetta Isley-t. A baba április 18-án ünnepelte első születésnapját. Bruce Willis legidősebb lánya nem rejtegeti a gyermekét, többször megmutatja a közösségi médiában, és így tett május 12-én is, anyák napja alkalmából. A videóban a pocakos felvételektől a szoptatásig minden megmutat a fiatal édesanya, de nem is ez az érdekes, hanem inkább az, hogy nagybeteg édesapja is feltűnik képeken: Bruce Willis a kanapén ül, és az unokáját dajkálja. Hatalmas szeretettel néz a kislányra.  

Bruce Willis az unokájával
Bruce Willis az unokájával
Forrás: https://www.instagram.com/rumerwillis/

Rumer hosszú posztban részletezte, mit is jelent neki az anyaság és a gyermekének születése.

„Ó, kislányom. Anyukádnak lenni a legnagyobb fájdalom az egész világon" - írta Rumer, hozzátéve: „Te vagy a mindenem. Anyává válni egy olyan kapu az életben, ami még annál is több, mint amit valaha elképzeltem! Az én apró, gyengéd, erős, vidám, tüzes, vad gyermekem - te vagy a legédesebb, legszeretőbb lény, akit valaha ismertem."

A felvétel alá Rumer édesanyja, Demi Moore is kommentelt. Ezt írta: „Életed legnagyobb kalandja! Boldog anyák napját, ezek már a mindennapjaid!"

Bruce Willis felesége, Emma Heming Willis is hozzászólt: „Annyira gyönyörű és inspiráló volt látni, ahogy ilyen könnyedén belemerülsz az anyaszerepbe. Nagyon szeretünk téged és Lou-t!"

Bruce Willis kedvenc zenészei ihlették a kislány nevét

Rumer korábban elárulta, hogy bár a lányát Lou-nak becézik, a teljes nevét, Louetta Isley-t maga Bruce Willis ihlette. Egy tavalyi Instagram kérdezz-felelekben osztotta meg: "A neve olyan dolgok keveréke, amelyeket szeretek. Mindig is imádtam a Lou nevet, így fiú és lány esetében is erre gondoltam, de amikor kiderült, hogy lány lesz, a Louetta nevet találtuk ki. A nevet az apám kedvenc énekesei ihlették: Lou, mint Louis Armstrong, Etta, mint Etta James és Isley pedig az Isley Brothers."

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.