Túl drága kabátja miatt támadják Katalin hercegnét

fashion week rászorulók Katalin hercegné Vilmos herceg drága kabát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyik kedvenc színét, a zöldet öltötte magára Katalin hercegné a minap, amikor Blackpoolba látogattak. Ám sokan kritizálták, hiszen kabátja 2 ezer fontba került. Vannak, akik szerint nem egy ilyen drága darabban kellett volna meglátogatnia a rászorulókat. 

Rászorulókat látogatott meg Blackpoolban Vilmos herceg és Katalin hercegné. Cambridge hercegnéje a kedvenc színét, zöldet viselt, ám egy rádiós műsorvezető, Mike Graham meglehetősen erős kritikával illette Katalint – írja az Express.

Katalin hercegné Blackpoolban Forrás: WireImage/2019 Karwai Tang/Karwai Tang

A hercegné SportsMax márkájú kabátja ugyanis 2 ezer fontba, azaz több, mint 700 ezer forintba került. A műsorvezető szerint jobb lett volna, ha nem ilyen drága darabban megy egy ilyen helyre. Szerinte Vilmos és Katalin együttérzése sem volt valódi.

Ám a szintén a műsorban megszólaló Emily Andrews védelmébe vette a hercegi párt. Úgy gondolja, a ruha valóban nem volt a legjobb választás, ám abban nincs igaza a kollégájának, hogy Vilmos és Katalin ne éreznének együtt azokkal a nehéz sorsú emberekkel, akikkel találkoznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.