Esküvői játékok, amik összehozzák a násznépet a nagy napon

esküvő, játék
Myroslava Malovana/Shutterstock - Myroslava Malovana
esküvői szokások játékok násznép
Nemcsak az ifjú párnak szól a lakodalom! Ugyanis egy esküvő olyan alkalom, amikor a család és a barátok összegyűlnek, hogy ünnepeljenek, és részt vegyenek egy olyan pillanatban, amely örökre megmarad az emlékezetükben. Éppen ezért hoztunk nektek 5 szuper játékot, amik összekovácsolják a násznépet a nagy napon!

Az esküvői játékok mindig izgalmas lehetőséget kínálnak arra, hogy a vendégek még közelebb kerüljenek egymáshoz, és az ifjú párhoz. Ezek a közös pillanatok szórakoztató időtöltést és szuper élményeket jelentenek, melyeket sosem felejt el a násznép! Lássunk hát 8 szuper játék ötletet, amik biztosan beválnak a nagy napon!

Szerelmi kvíz

Készíts egy rövid kvízt a menyasszonyról és a vőlegényről, amelyben a vendégeknek különleges kérdésekre kell válaszolniuk a pár kapcsolatáról. Például: "Hol volt az első randijuk?" vagy "Mi a páros kedvenc étterme?" Oszd ki a feladatlapokat a násznép között, és kérdésenként hagyj a válaszidőre 30 másodpercet. A játék végén jöhetnek a megoldások, s a legtöbb pontot összegyűjtő  meghívott értékes ajándékban részesül! 

Bájos botlások

Kérj meg néhány vendéget, hogy osszon meg vicces történeteket vagy anekdotákat a pár életéből. Ez a jókedvű beszélgetés nagyszerű hangulatot teremt, és közelebb hozza egymáshoz az embereket. Előre megbeszélve, akár a sztorikhoz kapcsolódó fényképeket is levetíthetitek, fokozva a szórakozás örömét.

Családi táncverseny

Szervezz egy táncversenyt a családtagok és a barátok között!  Különböző kategóriákban versenyezhetnek, például "a legjobb bohóc tánc" vagy "a legbájosabb lassú tánc." A hangsúly itt is a nevetős pillanatokon lesz, miközben mindenki csetlik-botlik a parketten. A táncokat akár pontozhatjátok is, s a legtöbb pontot elérő meghívott táncra perdítheti az újdonsült feleséget.

esküvő, tánc,
Szervezz egy táncversenyt a családtagok és a barátok között
Forrás: Shutterstock

Képes feladványok

Helyezz el különböző tárgyakat az esküvő helyszínén, és adj minden asztalnak vagy csoportnak egy listát, hogy milyen fotókat kell készíteniük ezekkel a tárgyakkal vagy utasításokat, hogy milyen helyzetekben kell képet készíteniük. Például: "Készíts egy csoportfotót a legviccesebb arcokkal" vagy "Készíts egy romantikus képet a naplementében". A képeket kategorizálhatjátok, a zsűritagok szerepét pedig az ifjú pár tagjai fogják betölteni. Találj ki 3 helyezési típust, akiknek okleveleket adhattok saját névvel ellátva.

esküvő
Forrás: MonoLiza/Shutterstock

Kincsvadászat

Szervezz egy kincsvadászatot a vendégek számára az esküvő helyszínén. Rejtett tárgyakat vagy feladatokat helyezhetsz el különböző pontokon, és a vendégeknek csapatokba szerveződve kell ezeket megtalálniuk, vagy végrehajtaniuk. A kincsvadászat fokozhatja a versenyszellemet, és izgalmas kihívást jelenthet a vendégeknek, miközben együtt dolgoznak azért, hogy elsőként megoldják a feladatokat.

Plusz tippek

Szeretetüzenet

Készíts egy falat, vagy egy könyvet, ahol a vendégek szeretetüzeneteket, vagy jókívánságokat hagyhatnak a párnak. Ez egy szép emlék lesz számukra az esküvő után is, ezért mindenképpen érdemes foglalkozni a témával! 

Fotós kihívások

Állíts fel egy fotósarkot különböző kellékekkel, például vicces kalapokkal, szemüvegekkel, és táblákkal. Kérjétek meg a vendégeket, hogy készítsenek vicces vagy kreatív fényképeket rólatok, amiket később osszatok meg közösségi felületeiteken, vagy tegyétek őket a családi fotóalbumba.

Tippek, hogy álom helyett, ne rémálom legyen az esküvőtökből

A nagy nap tökéletes megtervezése során számos részletre oda kell figyelni annak érdekében, hogy az ifjú pár és vendégeik emlékezetes pillanatokat tölthessenek együtt. Íme, egy átfogó lista mindarról, amire szükségetek lehet.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.