A legjobb hétvégi programok családoknak

család, kirándulás,
Ground Picture/Shutterstock - Ground Picture
ajánló hétvége család program
Fülemülék éjszakája, jótékonysági koncert az Alma Együttessel és századfordulós családi délután várja az érdeklődöket a hétvégén. És ezzel még nincs vége, cikkünkben további szuper progarmokat ajánlunk!

Fülemülék éjszakája 

Április 26-án 17 órától egy séta indul a Népligetben a Planetárium elől, melynek során a résztvevők hallgathaják a fülemülék hangját, megtekinthetik odúikat és fényképet is készíthetnek a madarakról.

Ádinért az Alma Együttessel 

Április 28-án 10 órától jótékonysági koncertet ad az Alma Együttes az Erzsébetligeti Színházban. A koncert belépőjegye ülőhelytől függően 2500 és 14000 Ft közöttiek. A bevétel teljes összege a duchesse izomdiszmorfiában szenvedő 3 éves Ádin génterápiás kezelésére lesz fordítva.

Illusztris társaság 

A Corvin Rajziskola végzős illusztrátorainak az alkotásait tekinthetik meg a művészetet kedvelők a Manyi Kulturális Műhelyben. A kiállítás megnyitója árilis 26-án 17 órától lesz, ahol érdekes beszédek, zene, tombola és rajz workshop várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. A kiállítás a megnyitót követően április 28-án 20 óráig ingyenesen látogatható.

Cifra Palota 

Április 28-án 10 órától a Művészetek Palotájában olyan interaktív családi programokon vehetnek részt a gyerekek és szüleik, mint zenés tánc- és mesefoglalkozások és készségfejlesztő játékok. A programon való részvétel ingyenes.

Az úgy volt… - 6SZÍN

Janikovszky Éva humoros könyvei bemutatják a gyermekek világát. A be nem mutatott könyveiből készített a 6SZÍN színház egy 7 éves kor felettieknek szóló előadást. Az előadás a 6SZÍN Teátrumban tekinthető meg április 27-én 11 órától. A jegyárak ülőhelytől függően 3200 és 3900 Ft közöttiek.

Századfordulós családi délután 

A Várkert Bazárban interaktív történelmi játszóház, mutatványos bemutató és szabadtéri kiállítás vár a családokra április 27-én 15 órától az YBL 6 Művészeti Térben. A jegyek gyerekeknek 1500 Ft, felnőtteknek pedig 2500 Ft.

Családi nap a tanyán 

A pilisszentkereszti Keresz-Tanyán tavaszi vásárral egybekötött családi napot szerveznek április 28-án 10 és 14 óra között. Az esemény során kézműves termékek megvásárlására, izgalmas játékokon való részvételre, állatsimogatásra és lovaglásra is lesz lehetőség.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.