Indul az esküvői szezon: ez 2018 menyasszonyi sminkje

esküvő sminktipp menyasszony smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra a szűzies ártatlanság a trend az esküvői sminkek terén. Nem trendi a mű! Se a műszempilla, se a tetoválás, se a műköröm, se a csillám - csakis a természetesség! Minőségi alapanyagokkal könnyűszerrel kihangsúlyozhatod természetes szépségedet, ha nem akarod szakemberre bízni magad a nagy napon.

Az alapos arctisztítás és hidratálás után tegyél fel a bőrszíneddel harmonizáló tónusú strobing krémet, hogy még ragyogóbb legyen bőröd kinézete. Ezután egy ultrakönnyű szerkezetű alapozóval egységesítsd bőrszínedet. Frissítsd fel a szem alatti területet concealerrel. Hajszíneddel harmonizáló árnyalatú szemöldökporral formázd meg szemöldöködet, majd száliránynak megfelelően fésüld ki a felesleget, hogy természetes hatású maradjon, és fixáld le egy áttetsző szemöldökspirállal.

A szemfestéshez válassz földszíneket. Egy irizáló kagylóhéj árnyalatú szemhéjpúdert satírozz a szemzughoz, majd egy tejeskávé-árnyalattal fesd be a szemhéjadat. A szempillák tövét egy mély, hideg barna, matt szemhéjpúderrel élénkítsd. A szempilláidat egy természetes hatású, barnás-fekete színű szempillaspirállal fesd ki.

A szemfestéshez válassz földszíneket Forrás: Shutterstock

Krémes, barackos-rózsás árnyalatú arcpirosítóval élénkítsd az orcákat, hogy egészségtől ragyogóak legyenek, majd szépen masszírozd össze az alapozóval kontúrmentesen. A krémes highlighterrel finoman hangsúlyozd a szemöldökcsontot és az arccsontot is. Ezután fixáld le transzparens púderrel a szem alatti területet és a T-zónát. Az arcod többi részét hagyd természetes fényében ragyogni. Az ajakrúzsok közül válassz barackos vagy rózsás, ártatlanságot idéző, friss árnyalatú, tartós, csókálló ajakrúzst. Ragyogj természetesen!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.