Deák Marcsi okleveles lakberendező

2000-ben tett sikeres vizsgát lakberendezésből, azóta dolgozik ebben a szakmában és látja el tanácsaival az embereket, szépíti otthonát a hozzá fordulóknak.

Szerencsés embernek mondhatom magam, mert a munkám egyben a hobbim is. Fantasztikus dolog látni, ahogy az ügyfeleimmel közösen megálmodott terek valóra vállnak. A jó emberi kapcsolatokból, kellemes hangulatban eltöltött tárgyalásainkból kerültek eddig ki a legjobb munkáink. Legjobb alatt nem feltétlen a publikálható munkákra gondolok, hanem azokra a lakásokra, otthonokra amelyekben a megbízóim jól érzik magukat. Terveimnél elsődleges szempont a funkcionalitás és csak ez után jöhet a design, illetve színvilág kialakítása. Ez egy közös munka az ügyfeleimmel, hiszen az ő szempontjaik, életvitelük, ízlésük alapján adok tanácsokat, készítek terveket. Én csak ajánlok, alternatívákat mutatok de a végleges döntés mindig az önöké.

Mostantól a life.hu oldalon is várom a lakberendezéssel kapcsolatos kérdéseket.

Amennyiben úgy érzik, hogy segítségükre tudok lenni, kérem, hogy keressenek fel az alábbi elérhetőségeim egyikén!

www.berendezem.hu

 

Kérdezd a szakértőt!
Figyelem! A kérdés és a válasz nyilvános lesz. Olyan becenevet adj meg, amely alapján nem lehet azonosítani, mert a kérdésed mellett ez a név fog megjelenni.
Nem kaptál választ a kérdésedre? Ne keseredj el, inkább olvasd el a korábbi válaszokat. Lehetséges, hogy korábban már valaki ugyanazt megkérdezte, amit te is. Számtalan megkeresés érkezik a Life.hu szakértőihez, akik megadott szempontok alapján döntenek arról, mely kérdésekre válaszolnak. Megértésedet köszönjük!
Írd be a mezőbe a képen látható kifejezést:
Deák Marcsilakberendezőlakberendezésszakértő