Ne a dugón bosszankodj, ezeket a műsorokat hallgasd reggelente az autóban!

reggel rádióműsor dugó rádió manna2019 Budapest Manna FM
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A reggeli órák mindenkire másként hatnak. Vannak, akik csupán szeretnék túlélni azt a pár órát, míg eljutnak a munkahelyükre, mások az ébredést követő harmadik percben már tettre készen várják a kihívásokat, és vannak a fokozatosan megébredő, kinyíló típusok. Akár otthon készülődsz, akár autóban ülve araszolsz a dugóban, egy számodra ideális rádióműsorral könnyebben és vidámabban indulhat a napod, függetlenül attól, hogy melyik „reggeli csoportba" tartozol.

Szinte az összes adónak van valamilyen reggeli műsora, mi pedig a változatos tematika és a hallgatói bázis figyelembevételével összeállítottunk belőlük egy listát, hogy könnyebben választhass, vagy épp válthass.

Manna FM 98.6 – Reggeli Manna

A Manna, a budapesti régió új közösségi rádiója, az igényes szórakoztatás mellett szívügyének tartja a szellemi, testi és mentális egészséget, valamint a szemléletformálást. Ennek szellemében a társadalmi, szociális és pszichológiai témák közérthető, könnyen hasznosítható és feldolgozható formában kerülnek terítékre.

A Reggeli Manna csapata – Kaldenecker Anti, Péter Petra és Prekopa Donát – hétköznap reggelenként 6 és 10 óra között várja a hallgatókat egy olyan, közélettel foglalkozó napindítóval, ami könnyed megközelítéssel komolyabb témákat is feldolgoz, így a hallgatók számára egyszerre válik informatívvá és elgondolkodtatóvá.

A rádió küldetése az, hogy pozitív értéket, és harmóniát közvetít. Örömre hangol! – ezt a fő rendező elvet követi a zenei struktúra is, gyakorlatilag minden zenei mű, amely a Manna FM-en elhangzik, felemelő hangulatot sugároz tartalmában vagy hangzásában.

Örömzenével ráadásul most egy szuper nyaralást is nyerhetsz. A játék részleteiért hallgasd a Manna FM-et!

Péter Petra, Prekopa Donát, Rímer Péter és Kaldenecker Anti Forrás: mannafm.hu

MR2 Petőfi Rádió – Talpra magyar

Harsányi Levente és Szabó Győző várja minden hétköznap reggel 6 órától 10-ig izgalmas témákkal a hallgatókat. Az aktuális témákon és a műsorvezetői sziporkázásokon túl az interaktivitás is hatalmas szerephez jut.

Rádió 1 – Balázsék

A reggeli rádiózás ismert arcai, Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri nagy adag humorral és vidámsággal indítják a napot hétköznaponként 6 és 10 között. A műsorból természetesen a hallgatói játékok sem maradhatnak ki.

Sebestyén Balázs, Vadon Jani, Rákóczi Feri Forrás: facebook/Morning Show

Sláger FM – Sláger reggel

Hétköznaponként 6 és 10 óra között egy vidám reggeli műsorral várja a hallgatókat a Sláger Rádió. A fesztelen hangulatra a műsorvezetők, Pordán Petra, Abaházi Csaba, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert jelentik a garanciát.

Jazzy Rádió – Millásreggeli

Minden hétköznap reggel 6:45 és 10 óra között indítja a napot négy gazdasági szakember - Ács Gábor, Gede Balázs, Kántor Endre és Mihálovits András – közéleti és gazdasági témákkal, melyeket könnyen emészthető formában dolgoznak fel, egyfajta „gazdasági muppet show"-ként. Mindezt pedig jazz-zenei különlegességek egészítik ki.

Millásreggeli Ács Gáborral, Gede Balázzsal, Kántor Endrével és Mihálovits Andrással Forrás: Facebook/Millásreggeli

Bartók Rádió – Muzsikáló reggel

A klasszikus zene kedvelői hétköznap reggel 6-tól 9-ig ébredhetnek Radványi Dorottyával, Bősze Ádámmal vagy Becze Szilviával, akik a Bartók Rádió legjobb felvételei mellett rövid beszélgetésekkel, kulturális programajánlókkal és műveltségi/logikai játékokkal is színesítik a reggeleket.

Mária Rádió – Napindító

A hasonló műsorokból jól ismert hírek, időjárás és hasznos információk mellett élő telefonos interjúkkal, programajánlókkal, imádságokkal, beszélgetésekkel és hallgatói hozzászólásokkal nyújt minőségi reggeleket hétköznaponként 7:05 és 8:25 között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.