Ilyen a szexuális élete a döbbenetesen nagy mellű táncoslánynak, Anna Pearnnek

Forrás: Twitter/Anna Alps -
mell nagy műmell táncoslány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anna Pearn az elmúlt években hatalmasra műttette a melleit, most pedig elárulta, milyen velük az élet. 

A brit Anna Pearn 23 éves volt, amikor először kés alá feküdt, az azóta eltelt években azonban többször is megműttette már a melleit. A most 28 éves nő jelenleg modellként és táncosként dolgozik, kebleit pedig akkorára duzzasztotta, hogy jogosan merül fel a kérdés, tud-e ezekkel egyáltalán normális életet élni. Anna elárulta.

Ilyen a szexuális élete a döbbenetesen nagy mellű táncoslánynak Forrás: Twitter/Anna Alps

„Az utolsó – tavaly októberi – műtétem óta észrevettem, hogy a vezetés meglehetősen fájdalmas lett, ezért eladtam az autómat" – mesélte a hatalmas mellű nő, aki személyi edzővel erősíti a hátát, hogy elbírja a melleit. A hálószobában nyújtott teljesítményre azonban a keblei nincsenek befolyással. „Néhány férfi megszállottja a melleimnek, de ez számomra szexuálisan nem szórakoztató, szerencsére, akivel most találkozgatok, nem ilyen" – árulta el a hatalmas mellű nő, aki persze sok beszólást kap, de nem foglalkozik velük - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.