Heti horoszkóp (február 4–10.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok új és kifejezetten érdekes emberi kapcsolatokra tehetnek szert ezen a héten, az Oroszlánoknak pedig csak tenniük kell a dolgukat, és remek eredményeket érhetnek el. A Mérlegeknek meglepő sikerek bezsebelésére adódik módjuk, a Bakok előtt pedig nyugodt, kiegyensúlyozott napok állnak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Új és kifejezetten érdekes emberi kapcsolatokra tehetsz szert ezen a héten. Összeismerkedhetsz egy olyan emberrel, akivel kölcsönösen és meglepő gyorsasággal mély benyomást tesztek egymásra, így hosszú távú barátság, esetleg kiemelkedően kedvező üzleti kapcsolat születhet a találkozásotokból. Itt az ideje annak, hogy az elmúlt két hétben veled történt bonyolult, emellett nem mindig pozitív eredménnyel járó eseményeken túltedd magadat, és ismét lásd az élet naposabbik oldalát. A nap nem csak másoknak süt, de az élet fényes és kilátásokkal teli oldalára neked kell eljutnod.

Bika

Már február van? Az időjárás pedig nem akar tavasziasabbá válni? Sebaj, ez nem adhat okot aggodalomra vagy panaszra, ugyanis az égiek remek heti bolygóállásokkal kedveznek neked. Bármit tégy, annak gyors és hasznos eredményei lesznek – akár erkölcsi vagy anyagi formában. Használd ki azt, amihez értesz: légy ötletes, kreatív, mutasd meg környezetednek a rejtett tehetségedet, ez most jót tehet az előmenetelednek, javíthat a szakmai elismertségeden. Ezekben a napokban olyan területen tudsz formabontót alkotni, amitől eddig kissé idegenkedtél, mindezt úgy, hogy más emberek elismerését megszerzed magadnak.

Ikrek

A hét folyamán a hold végig növekvő állapotban lesz, mégis könnyebben fáradsz, kevésbé leszel nyitott az újdonságokra. Sebaj, ennek is meglesz később a maga haszna! Összességében sok álmodozásra lesz módod, és alkalmanként kissé figyelmetlenné válhatsz. Éppen ezért kell, hogy sokkal jobban odafigyelj a mindennapi dolgaidra, a megszokott rutinfeladataidra, emellett pedig az értékeidre is. Szánj az eddiginél több időt a környezetedre, örülj mások sikerének, az a te arcodra is mosolyt csalhat. Egy-egy kedves gesztus éppúgy jól fog esni másoknak, mint amikor feléd irányul ilyen jótétemény, így ha kérnek tőled valamit most, senkinek ne mondj nemet.

Rák

Az égiek kiváló konstellációkat biztosítanak számodra a most következő napokban, érzed is, hogy anélkül töltődsz fel friss energiával, hogy azért meg kellene küzdened. Ez a pozitív életérzés ösztönösen arra inspirál, hogy segíts másokon, különösen olyan embereken, akik – valamilyen formában – bajban vannak, bizonytalanok valamiben, vagy épp képtelenek dönteni a „merre tovább?" kérdésében. Alkalmanként veled is megesik, hogy iránymutatást kell kérned valakitől, és már megtapasztalhattad, milyen jó érzés, ha valaki önzetlenül nyújtja feléd a kezét. Bölcsességed most erőteljesen megmutatkozik.

Oroszlán

A hét újholddal kezdődik, így a hold egész héten növő fázisban lesz, ez sok különféle teendőnek kedvez. Karriered felfuttatása, tanulmányok befejezése, vizsgák pótlása, esetleg otthoni teendők rendezése a célod? Csak tedd a dolgodat, és remek eredményeket érhetsz el. Péntekig persze nem maradnak el a munkanapok leterhelt pillanatai sem, ezért szorgosnak kell lenned, még akkor is, ha alkalmanként hagynád az egészet a csudába. Tarts ki, van értelme dolgozni, akár túlórázni is! Semmi sem történik véletlenül. Ugyanis épp ez az az időszak, amikor az új dolgokat, célokat meg tudod határozni, és szerdától elindítható a megvalósítás.

Szűz

Szerdáig még kissé nehezen találod a helyedet, gondolataid alkalmanként látványosan csaponganak, lehetőségeidet most akár el is szalaszthatod. Még szerencse, hogy legkésőbb csütörtökön a Merkúr megszünteti a kellemetlen hatásokat, és te magad leszel a kezdeményezője szakmai dolgoknak, szellemi fejlődésnek, csapatmunkának vagy a magánéleted valamilyen szintű megreformálásának. A sikerek ugyan nem jönnek könnyedén, de talán nem is ez a fontos, hanem az, hogy jól kezeld a különféle helyzeteket, hirtelen kialakuló vitákat. A hét eleji kellemetlen hatásokat kellő toleranciával jól viseled, így okulhatsz is belőlük.

Mérleg

Meglepő sikerek bezsebelésére adódik mód ezen a héten, így pedig semmi más dolgod sincs, mint kinyitni a szemedet, valamint hegyezni a füledet. Különösen munka és karrier területén kedveznek neked az égi konstellációk, így rajtad múlik, hogy a siker mennyire lesz látványos. Figyelj minden apró jelre és lehetőségre, keresd meg azt a helyet, időt és embert, akivel megoszthatod formabontó ötleteidet. Merj bátran szövetkezni valakivel a cél elérésének érdekében, és nem fogsz csalódni, mert nemcsak örömmel hallgat meg téged, hanem szívesen támogat is a terveid kivitelezésében. Használd ki ezt a kedvező időszakot, arasd le munkád gyümölcsét!

Skorpió

Ha a közelmúltban úgy érezted, korlátok közé vagy szorítva, akkor most eljött a te időd! Ne várj másokra, iránymutatásra, mert a birtokodban van minden lényeges információ és tudás a célod eléréséhez. A határok megszűnnek, a siker eléd tárul! Ötleteidet most akadályok nélkül tudod megvalósítani, úgy, hogy támogatókat találsz – ha ilyenekre szükséged lenne. Különösen munkád terén léphetsz egy jó nagyot, megnő az esély arra is, hogy végre elismerje a környezeted a szorgalmadat és kreativitásodat, amelyek látványos eredményekhez vezetnek. Végeredményként lelkivilágod kiegyensúlyozottabbá fog válni, így az állandó feszültség minimálisra csökken.

Nyilas

Nyűgösnek, kimerültnek érezheted magad hétfőn, és talán még kedden is, ugyanis dugig van az asztalod kellemetlen, egyben leterhelő feladatokkal, és bizony nem sok kedved van nekiveselkedni. Hétfőn látványosan kerülöd az összegyűlt teendőket, eközben azt tapasztalhatod, hogy bármerre lépsz, szinte folyamatosan falakba ütközöl. Jó, ha tudod, hogy ez nem a te hibád, hanem a Mars hátráltat előszeretettel, ráadásul napok óta nem is pihented ki magad kellőképpen, így egy általános fáradtságérzet most érheti el nálad a tetőpontot. Csütörtöktől látványosan és sokat javul a helyzet, minden kapu magától nyílik meg előtted.

Bak

Nyugodt, kellemes, így pedig összességében egészen kiegyensúlyozott napok várnak rád, még önmagad is úgy ítéled meg, hogy nagyon pozitív érzetű, eredményes időszakot élsz meg. Ez jó hír, bátran létezz a való világban! Felfordulás vagy gond kizárólag akkor adódhat, ha tudatosan ki akarod billenteni az egyensúlyban lévő mérlegedet a helyéből. Egyetlen dolgot kell megfontolnod, méghozzá azt, hogy most inkább csendre, békességre, netán egy kis zűrzavarra vágysz-e? Cselekedj belátásod szerint, és jusson eszedbe, hogy mindent megtettél az elmúlt hetekben azért, hogy végre jól érezd magad a bőrödben, és bizony eljött végre annak az ideje, hogy élvezd az élet szépségét és harmóniáját.

Vízöntő

Mások által is érezhető, hogy kissé sokat aggodalmaskodsz ezekben a napokban, oktalanul félsz mindenféle kellemetlen hatástól, például attól, nehogy történjen veled valami, vagy épp ne tudj megoldani egy feladatot. Miért és mitől félsz? Csak nem érzed a Plútó nehézkes hatását? Akkor menj szembe ezzel az érzéssel, hisz jelentős bonyodalmak nincsenek körülötted, hát ne gyötörd magad feleslegesen. Viszont bátran beletemetkezhetsz a munkádba, ha pedig van egy kis szabad időd, találkozz régi barátaiddal, mozdulj ki otthonod négy fala közül. A változás szelét meghozza a hétvége, egy fontos döntést kell meghoznod.

Halak

A közelmúlt nehézségei végre tovaszállnak, a dolgaid hirtelen remek irányokba fordulnak, tempósabban végzed a dolgodat, és sokak elismerését kivívod magadnak. Igazán nincs okod különösebb panaszra vagy légből kapott aggodalomra. Most is tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy elismerjék a szorgalmadat, a munkádat, a tehetségedet, a kreativitásodat, és ha kell, hát támogatókat találj egy-egy célod eléréséhez. Tudatosítsd magadban azt, hogy hosszú távon a mostani cselekedeteid meg fogják hozni a kiemelkedő eredményeket, és azok elismerését, akik sokat számítanak neked. Számodra fontos, jövőbe mutató megbeszéléseken vehetsz részt kedden, valamint szerdán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.