Ashley Graham meztelen fotón mutatta meg, hogyan változik a teste a várandósság alatt

Ashley Graham testpozitív várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashley Graham nemrégiben jelentette be, hogy babát vár. A modell, aki híres testpozitív megnyilvánulásairól, ezúttal sem fél megmutatni teste változásait, ahogy korábban például a narancsbőrét is felvállalta.

Egyik kedvenc plus size modellünk hamarosan anyai örömök elé néz. Ahogy minden nőnek, Ashley-nek is hatalmas változáson megy át a teste a várandósság alatt. Sokan annak ellenére is nehezen fogadják el ezeket a változásokat, hogy kisbabájuk miatt és érdekében történnek ezek. Ashley Graham, ahogy tőle már megszokhattuk, ezúttal sem rejti véka alá, hogy mi történik vele, számára ez az időszak is a női test ünneplése – csak éppen striákkal és némi plusz kilóval.

7 inspiráló idézet a leghíresebb plus size modelltől, Ashley Grahamtől

Ashley Graham plus size modelltől szinte nap mint nap tanulunk valamit a pozitív testképről, önmagunk elfogadásáról és szeretetéről, és arról, milyen hatással vannak a megszégyenítő, kritizáló kommentek embertársainkra. Tanuljunk tőle ma is: íme, 7 idézet Ashley-től.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.