"Akkora a vállam, mint egy pasinak" - Túlgyúrta magát Pirner Alma

izom váll személyi edző edzés Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szülés után sokáig nem volt elégedett a testével Pirner Alma, ezért úgy döntött, kemény edzésbe fog.

Pirner Alma személyi edző segítségével hozta magát újra formába, hetente négyszer járt konditerembe. Ám a sok edzés túlságosan átformálta az alakját - írja a Blikk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Itt a várva várt nyaralások időszaka, mi is nemrég érkeztünk haza egy csodás utazásról, ahol meglepő módon ugyanolyan egészséges és sportos életvitelt tudtunk folytatni, mint itthon a hétköznapokban. ‍♀️☝ Szerintem fittebben jöttünk haza, mint ahogy elmentünk, és nem csak a D vitamin raktárak feltöltése miatt, ami az éltető napfényt illeti. ☀️☀️ A legtöbben inkább aggódni szoktak a “bikiniforma” miatt, hiszen a nyaralás alatt azért lecsúszik egy pár finom koktél, fagyi, pizza, vagy megkóstoljuk a helyi konyhát, ami nem minden esetben diétás. ‍♀️ Mi is így tettünk az egy hónap alatt, semmit nem vontunk meg magunktól, és mégsem híztunk egy dekát sem, sőt. ⛔️A legtöbb nő, ahogy közeledik a nyaralás, veszélyt érez, több szempontból is. ⛔️ Először a bikini alakját félti, amit esetleg komoly munkával és fegyelemmel megszerzett. A nyaralás alatt persze “elgyengül” az ember, és hajlamos nagyon gyorsan átesni a ló túloldalára, “elvégre nyaralunk, most bármit lehet, 1 hét nem árthat” jeligére. ‍♀️ Aztán amikor hazaér, és vissza gondol a történtekre, esetleg mérlegre áll, jön a kínzó lelkiismeret furdalás, hogy elrontott mindent. Pedig egy nyaralás hatalmas lehetőség, hogy apró léptekkel haladjunk az életmódváltás felé, még akkor is, ha eddig még nem tettük meg.✅ Sokan nem is gondolják, hogy egy kis kikapcsolódás, nyugalom és környezetváltozás az egészséges életmód szempontjából is a mi malmunkra hajtja a vizet. Olvasd el a TIPPJEIMET, link a BIO-ban, és legyen ez a nyaralásod más, mint a többi!☝ ☝ ☝ ☝ ☝ #absolutelywoman #fitforfun #holidaymood Szeretettel, Alma

Pirner Alma/Absolutely Woman (@almapirner) által megosztott bejegyzés,

"Egy nőknek szóló tévéműsort forgattunk, amikor rám szóltak, elég lesz az edzésből, mert akkora a karom, vállam, mint egy pasinak. Meg kellett találnom az egyensúlyt" - mondta a lapnak Alma, aki felhívta a figyelmet arra, hogy alakunk visszanyeréséhez legalább annyi időre van szükségünk, ameddig egy terhesség tart, azaz kilenc hónapra.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.