Nem a férjéhez fordul Katalin a nehéz időkben: másik férfi a legnagyobb támogatója

Vilmos herceg, Katalin hercegné
Getty Images - Max Mumby/Indigo
királyi család James Middleton támogatás katalin hercegné
Katalin hercegnének van egy komoly támogatója, akinek a vállán kisírhatja magát, de nem Vilmos herceg az.

Katalin hercegné sok mindenen ment keresztül idén a közelmúltbeli egészségügyi problémái miatt, de van olyan ember mellette, akinek a vállán mindig kisírhatja magát, de nem a férje az. A 42 éves walesi hercegné állítólag erősen támaszkodik testvérére, James Middletonra, és hozzá fordul a "nehéz időkben".

Miután a hercegné bejelentette betegségét, az üzletember James volt az egyetlen Katalin közvetlen családtagjai közül, aki nyilvánosan kifejezte támogatását egy Instagram-posztban: "Az évek során sok hegyet másztunk meg együtt. Családként ezt is veled együtt fogjuk megmászni".

Claudia Josephs királyi életrajzíró szerint Katalin mindig is számíthatott öccsére. 

"A Middleton család mindig is egy rendkívül összetartó klán volt, és mindig egymáshoz fordulnak támogatásért mind az örömök, mind a viszályok idején. 

Idilli gyerekkoruk volt, együtt sportoltak, süteményt sütöttek és tálcán csúszkáltak le a lépcsőn. Mióta Harryék a Windsor Home Parkban található Adelaide Cottage-ba költöztek, még közelebb kerültek egymáshoz." Jamesnek kulcsszerepe volt Katalin és Vilmos mesés királyi esküvőjében is, amelyet 2011. április 29-én milliók néztek végig világszerte. "Miközben Pippa koszorúslány volt, James, aki diszlexiás, felolvasást tartott a kétmilliárdos közönségnek. Annyira elszánt volt, hogy fonetikusan legépelte a beszédét, hogy megtanulhassa" - mondta a szakértő a The Sunnak.


 



 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.