Az 50 éves Penélope Cruz évtizedeket letagadhatna: ez a kortalan szépségének titka

Penelope Cruz, Penélope Cruz
Variety via Getty Images - Gilbert Flores
hollywood fiatalság Penélope Cruz szépség életmód
Penélope Cruz habár betöltötte az 50. életévét úgy tűnik, hogy egyszerűen nem öregszik. Évtizedeket tagadhatna le korából, nézzük, mi a titka.

Szinte hihetetlen, de Penélope Cruz betöltötte az 50. életévét. Az Oscar-díjas kétgyerekes színésznő ennek ellenére egyáltalán nem öregszik, évtizedeket letagadhatna a korából. Ez természetesen annak is köszönhető, hogy rendelkezésére állnak a legjobb, luxusminőségű kozmetikumok. A hírek szerint a színésznő a bőrápolási rutinjára havonta 80 ezer forintnak megfelelő összeget költ el, sminktermékeire pedig még ennél is többet: átszámítva 100 ezer forintot.

Az 50 éves Penélope Cruz és a férje olyat művelt, mint soha egyetlen más spanyol színész sem

Egy dal után kapta nevét, a húga helyettesítette A Karib-tenger kalózaiban, lélekben olasznak tartja magát, és a férje először pénzért csábította el. Félszázadik születésnapját ünnepli a csodás Penélope Cruz, akiről talán te sem tudtad a következő érdekességeket.

Ezek mellett természetesen azt sem szabad elfelejteni, hogy a hollywoodi sztárok előszeretettel alkalmaznak kisebb-nagyobb kozmetikai beavatkozásokat is azért, hogy megőrizzék szépségüket és fiatalságukat, bár sokan vannak közülük, akik később megbánják ezt a döntést. Ilyen például Courteney Cox: "Évekig próbáltam kergetni a fiatalságot, és nem vettem észre, hogy a francba is, nagyon furcsán nézek ki a sok injekció miatt" - nyilatkozta a színésznő. Penélope Cruz azonban nem fog így járni, ugyanis

 a szakértők szerint a színésznő nem vitte túlzásba ezeket a kezeléseket.

Penelope Cruz, Penélope Cruz
Forrás: Getty Images

Nagyon természetesnek tűnik a megjelenése, a műtéti beavatkozások nyilvánvaló jelei nélkül. Még néhány finom ránc is látható az arcán, ami csak még szebbé és természetesebbé teszi őt. Előfordulhat ugyan, hogy a múltban feltöltette az arcát, de ezt nyilvánvalóan az arányok és az egyensúly megtartása mellett tette, ugyanez a helyet a botoxolással, amely - ha volt - valószínűleg baby botox lehetett.

Baby botox

A hagyományos botoxkezelés és a baby botox között a különbség az az eltérő anyagmennyiség és a kevesebb tűszúrás. Ugyanaz a hatóanyag mindkét esetben, de a baby botox során kevesebbet fecskendeznek be a bőr alá, és kevesebb tűszúrással juttatják be az anyagot. Az eredménye is más: ez a mennyiség nem bénítja le a kezelt izomzatot, hanem ellazítja, így segít megelőzni a mélyebb ráncok kialakulását. 

Azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy Penélope Cruz kiváló géneket örökölt, hiszen ennek is nagy szerepe van abban, hogy a színésznő gyakorlatilag nem öregszik, de az egészséges életmódja is hatással van a megjelenésére. A sztár hetente háromszor sportol, rendszeresen jógázik, de erőnléti és kardio edzéseket is végez, ráadásul rögtön ébredés után. Nem követ semmilyen diétát, egyszerűen szeret egészségesen étkezni, és imádja a növényi alapú ételeket. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.