"Eleinte egy séta is nehezemre esett" - Növényi Norbertet sem kímélte a koronavírus

TV2 -
betegség Növényi Norbert Doktor Balaton koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan teljesen új szerepben láthatjuk az olimpiai bajnok birkózót, Növényi Norbertet, aki a Doktor Balaton című sorozatban kapott szerepet. Ő fogja alakítani Csacsit, vagyis Füles Gézát, a balatoni szórakozóhelyek biztonsági őrét.

Növényi Norbert elárulta, hogy nagyon élvezte a forgatási időszakot, főleg a már két éve tartó koronavírus-járvány miatt, amely, mint tudjuk, mindenki életét megnehezítette. Kiderült, hogy a birkózót sem kímélte a koronavírus.

Növényi Norbert TV2

"Ötven éve sportolok, de miután meggyógyultam, eleinte egy séta is nehezemre esett" – mondta Növényi Norbert a Metropolnak.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.