Gwen Stefani hasonmásával jár az énekesnő volt férje: nem tud elszakadni?

2024 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 2 - Day 2 Gwen Stefani
Getty Images - Frazer Harrison
kapcsolat hasonmás Gwen Stefani Gavin Rossdale
Gavin Rossdale 14 éven át volt az énekesnő férje, és úgy tűnik azóta sem változott a zsánere. Most is olyasvalakit választott, aki hasonlít Gwen Stefanira.

Gavin Rossdale brit zenész, de leginkább a Bush rockzenekar énekesként és ritmusgitárosaként ismert, 14 éven át volt Gwen Stefani férje, és úgy tűnik, hogy hiába váltak el 2016-ban, a férfi ízlése a nők terén azóta sem változott...

Gwen Stefani és Gavin Rossdale
Gwen Stefani és Gavin Rossdale
Forrás: Getty Images

Gavin Rossdale Gwen Stefani hasonmásával jár

Gavin Rossdale és az 54 éves Gwen Stefani 2002 és 2016 között voltak házasok, és három közös fiuk van: a 17 éves Kingston, a 15 éves Zuma és a 10 éves Apollo, bár a férfi elmondása szerint nem igazán működnek együtt a gyerekek nevelésében. "Szerintem kétféleképpen lehet. Vagy mindent együtt csináltok, vagy csak szülők vagytok. És szerintem mi csak a szülői szerepet vállaltuk" - mondta a férfi. Válásuk óta mindketten továbbléptek, Gwen Stefani 2021-ben ment feleségük Blake Shelton énekeshez - akiknek házassága nemrég válságba került - Gavin Rossdale pedig 2023 óta alkot egy párt a 35 éves albán énekesnővel, Xhoana X-szel, aki kísértetiesen hasonlít Gwen Stefanira. 

Xhoana X és Gavin Rossdale
Forrás: GC Images


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.