Jennifer Lopez és 16 éves lánya kéz a kézben sétált Párizs utcáin: Emme-t csak ritkán láthatjuk

2023 LACMA Art+Film Gala, Presented By Gucci - Red Carpet
Getty Images for LACMA/2023 LACMA Art+Film Gala, Presented By Gucci - Red Carpet - Michael Kovac
család Párizs Jennifer Lopez
A MET-gála fáradalmait a Louvre-ban pihente ki Ben Affleck felesége. Jennifer Lopez 16 éves lányát is magával vitte a párizsi kiruccanásra.

Jennifer Lopez és 16 éves gyermeke, Emme kéz a kézben sétálgatott Párizs utcáin, és szemmel láthatólag nagyon jól érezték magukat egymás társaságában. JLo és lánya néhány nappal a MET-gála után, egy franciaországi családi kiruccanás részeként látogattak el csütörtökön a Louvre-ba. Annak ellenére, hogy testőrök hada vette körül őket, és a rajongók, illetve a profi fotósok kamerái folyamatosan csattogtak, szemmel láthatólag felszabadultan szelték Párizs utcáit. 

Exclusif - Jennifer Lopez sort de l'hôtel La Réserve pour aller dans un magasin de miroir renommé avant de profite des jardins parisiens avec Loren Ridinger, Benny Medina et sa fille, Emme à Paris
Jennifer Lopez és lánya Párizsban múlatta az időt
Forrás: Northfoto

Jennifer Lopez lánya inkább az édesapjára hasonlít

Jennifer Lopez és Emme a Marais negyedben sétáltak, majd az elegáns LouLou étteremben vacsoráztak. Az anya-lánya programra mindketten a sportosan elegáns stílust választották, s noha nem különösebben hasonlítanak egymásra — Emme kiköpött apja, Mark Anthony —, mindkettejüknek jól állt a farmer-blúz-tornacipő kombó. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.