Gusztustalan! Többször is kollégája kávéjába élvezett a férfi

Forrás: Ács Bori -
ejakuláció kávé sperma perverzió
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Perverz és különös hobbit űzött évekig egy kanadai férfi, Douglas Whaley. Beleélvezett munkatársa kávéscsészéjébe, és a péniszével dörzsölte asztalát, valamint a nő telefonját is.

Hosszú ideig űzte perverz elfoglaltságát a férfi. Rendszerint belopódzott a nők irodájába, amikor már senki nem volt ott, és gusztustalan dolgokat művelt. Ezekről felvételeket is készített, amiket a rendőrség meg is talált telefonján, valamint számítógépén. Többször beleélvezett a kávéba, valamint péniszével dörzsölte az asztalt, és kolléganője telefonját is.

Képünk illusztráció Forrás: Ács Bori

A férfi ezen kívül a gyanútlan áldozatokat videózott le zuhanyzás közben, valamint besurrant egy házba, és egy nő fehérneműire élvezett. A férfi elismerte tettét, de női munkatársa fel van háborodva, szerinte szexuális zaklatásnak kell minősíteni a férfi undorító cselekedeteit. A bizonyítékoknak köszönhetően valószínűleg megfelelő büntetést fognak kiszabni rá -írja a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.