Kylie Jenner beavat a titkába: készíts te is profi sminket 5 perc alatt!

Los,Angeles,-,Nov,12:,Kylie,Jenner,Arrives,For,Baby2baby
Shutterstock - DFree
sminktrend kylie jenner TikTok
Felrobbantotta a TikTokot Kylie Jenner sminkvideója: közel 5 millióan próbálják ellesni a sztár sminkpraktikáit.

Kylie Jenner menő sminkvideót osztott meg TikTok oldalán, amelyben bemutatja, hogyan készíti el ragyogó hétköznapi sminkjét mindössze 5 perc alatt.  

A 26 éves sztár elképesztő profizmussal sminkel, és tudását szívesen meg is osztja rajongóival. Ez a videója is nagyot ment a TikTokon, már több, mint 4.6 millióan próbálták ellesni a titkát. 

@kyliejenner

my 5 min get readyyyy ✈️

♬ original sound - wisdm.mari

A videóban Kylie kevés pirosítót visz fel az arccsontjára, majd nagy figyelmet fordít arra, hogy az arcát és a szem környékét is megfelelően lealapozza. A pirosítót és az alapozót szépen eldolgozza, a szemhéjját sötétebb színnel árnyalja, és a szemöldökét is tökéletesíti. A szájára sötétebb kontúrt és világosabb rúzst használ, majd a szemzúgba is tesz egy kis festéket. Az alsó szemhéj kontúr és a szempillák formázása sem maradhat el. Az eredmény lenyűgöző: visszafogott, mégis ragyogó, üde megjelenés. 

A sminkelés az élete 

Kylie Jenner egyébként 21 évesen lett a világ legfiatalabb milliárdosa, és emiatt sok fiatal példaképe. Kim Kardashian legkisebb testvére saját kozmetikai- és sminkmárkáját is sikerre vitte, és igazi elhivatottsággal végzi munkáját: ő maga tervezi sminkkollekciójának minden darabját, és nemcsak a nevét adja hozzá, hanem rendszeresen használja is saját termékeit. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.