Heti horoszkóp 2024. április 29-május 5.: fontos változásokat hozhat ez a hét

horoszkóp, Hold, féltékenység, szerelem, párkapcsolat
Shutterstock - PeachShutterStock
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Saját jegyébe lép a Mars és a Vénusz is, ami fontos változásokat hozhat.

A Mérlegeket ambivalens érzések kerítik hatalmukba, a Nyilasok pedig bátornak, erősnek, sőt legyőzhetetlennek érzik magukat. Íme, a heti horoszkóp.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Téged nemcsak a szerdai munkaszüneti nap villanyoz fel, hanem az is, hogy kedden bolygód, a Mars haza tér, vagyis belép a Kosba. Ezzel visszanyered az erődet, a lendületedet, az életkedvedet. Csütörtöktől nem érted, mi történik, több ötleted is meghiúsulni látszik. Ne ítélj elhamarkodottan! Lehet, hogy később még összejöhet. Május első hétvégje az édesanyák ünnepléséről szól. 

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Számodra nemcsak a szerdai munkaszüneti nap jó hír, hanem az is, hogy hétfőn bolygód, a Vénusz haza tér, vagyis belép a Bikába. Ezzel visszanyered a belső békédet, a biztonságérzetedet és az irányítást. Ennek ellenére szerdán és csütörtökön úgy tűnik, meg kell védened magadat. A munkahelyeden a főnököddel muszáj diplomatikusan kommunikálnod. Május első hétvégéjén, ha teheted, öleld meg az édesanyádat! 

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Örülhetnél annak, hogy bolygód, a Merkúr már nem hátrál. De bosszantó, hogy egyesek még mindig ragaszkodnak a régi, elavult elméletekhez. Ez pont a szerdai munkaszüneti napon dühít a leginkább. Ne feledd, nem kell senkit sem meggyőznöd! Csütörtökön sem lesz könnyű dolgod. Péntektől mindenki a ballagókkal és az édesanyákkal lesz elfoglalva. Ünnepelj velük! Jót tesz neked… 

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Lesznek, lehetnek személyi változások a munkahelyeden. Ha te megkedvelsz valakit, akkor nehezen búcsúzol el tőle. Akkor is, ha a munkája hagy némi kívánni valót. Április utolsó, május első napjaiban arra kell koncentrálnod, hogy a te munkádba ne lehessen belekötni. Péntektől minden lepereg rólad. Remek hangulatba kerülsz. Lehet összefüggés az anyák napjával… - írja az Astronet.

Az összes jegy heti horoszkópjáért kattints ide!


 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.