Tom Cruise megereszkedett hasa: plasztikai sebész árulta el, miért így néz ki a sztár

London,,United,Kingdom,-,June,22,,2023:,Tom,Cruise,Attends
Shutterstock/Copyright (c) 2023 Fred Duval/Shutterstock. No use without permission. - Fred Duval
lesifotó Plasztikai beavatkozás plasztikai sebész Tom Cruise
Megdöbbentő fotók kerültek nyilvánosságra a 61 éves színészről. Tom Cruise-t Spanyolország egyik strandján félmeztelenül, megereszkedett hasfallal kapták lencsevégre. A rajongók azóta is találgatnak, vajon plasztikai beavatkozáson esett át a Mission:Impossible sztárja?

A közelmúltban Tom Cruise-ról készült képek alapján a színész nem úgy néz ki a valóságban, mint ahogyan azt tőle a filmvásznon megszokhattuk. A Mission: Impossible sztárját a minap Spanyolország egyik strandján kapták lencsevégre, a fotót látva pedig a rajongók meglepődtek, hogy a színész bőre meg van ereszkedve. Egyesek szerint a laza bőr arra utalhat, hogy a sztár plasztikai beavatkozáson esett át.

Dr. David Hill, chicagói plasztikai sebész szerint a köldök körüli laza bőr zsírleszívás eredménye lehet. A zsírleszívás egy olyan eljárás, amely során kis zsírterületeket szívnak ki a test azon területein, ahol a lerakódások összegyűltek, például a fenéken, a csípőn, a combon vagy a has területéről.

„Általában, ha idővel természetes módon veszít a súlyából, kevesebb lesz a bőr hullámzása és egyenetlensége, mivel ez fokozatosan történik” – mondta Dr. Hill, aki szerint a zsírleszívás során a bőrnek nincs ideje azonnal összehúzódni, ez látható a színész hasfalán is.

A szakértő szerint a beavatkozás jól sikerült, jó munkát végeztek a sebészek.

Nem látok olyan szabálytalan körvonalakat a hasán, amelyek rossz zsírleszívásra utalnának, de az izomzat megerősített, ami a fiatalabb korában készült korábbi fotóit tükrözi. Ha valóban megcsinálták, jó munkát végeztek

 – tette hozzá.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.