Tom Hardy viselkedésére nincs mentség: Charlize Theron rettegett a forgatáson

 Tom Hardy
AFP - Karwai Tang
forgatás tom hardy Charlize Theron
Korábban is ismert volt, hogy a Mad Max: A harag útja című film két főszereplője nem jöttek ki egymással, de most újabb részletek derültek ki. Charlize Theron és Tom Hardy között súlyos feszültségek húzódtak.

Tom Hardy és Charlize Theron közötti kapcsolat nem volt felhőtlen a Mad Max: A harag útja című film forgatásán, most azonban fény derült arra, hogy a baj sokkal nagyobb volt, mint sokan gondolták. A rendező is megszólalt az esetről.

Tom Hardy
Tom Hardy vállalhatatlanul viselkedett
Forrás: Getty Images

Tom Hardy viselkedésére nincs mentség

"Tom sérült volt, de ezzel együtt volt benne zsenialitás is, de bármi is történt vele akkoriban, ki kellett rángatni a mélypontból" - mondta a rendező. "Charlize viszont hihetetlenül fegyelmezett volt - táncos végzettségű, ami meg is látszott a játékának pontosságán -, és mindig ő volt az első a forgatáson. Optimista vagyok, ezért úgy láttam, hogy a viselkedésük tükrözi a karaktereiket, meg kellett tanulniuk együttműködni a kölcsönös túlélés érdekében" - tette hozzá George Miller ám azt is elmondta, hogy az egyéni problémák - mint tudjuk, Tom Hardy korábban függőséggel is küzdött -  nem lehetnek mentségek a rossz viselkedésre. 

"Erre nincs mentség, és azt hiszem, ebben a szakmában hajlamosak vagyunk arra, hogy a nagyszerű teljesítményeket mentségként használjuk más problémákra, amelyeket el lehetett volna kerülni."

Charlize Theron és Tom Hardy nem jöttek ki egymással
Charlize Theron félt a Mad Max forgatásán - nem jöttek ki Tom Hardyval
Forrás: The Hollywood Reporter via Getty

"Túlélő üzemmódban voltam, nagyon féltem" - mondta Charlize Theron a film forgatásáról. "Vagy veszekedtünk, vagy hanyagoltuk egymást - nem tudom, melyik a rosszabb. Szörnyű volt! Nem kellett volna ezt tennünk; jobbnak kellett volna lennünk" - tette hozzá a színésznő. Habár a két főszereplő nem jött ki egymással, a dublőreik nagyon összemelegedtek.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.