Emily Párizsban: premierdátumot kapott a negyedik évad

Emily Párizsban
https://www.instagram.com/emilyinparis -
Végre kiderült, mikor érkezik az utóbbi évek egyik legcsajosabb és legtrendibb sorozatának negyedik évada a Netflixre. Hamarabb térhetünk vissza Emily szerelmi életébe, mint azt gondoltuk!

Majdnem kétévnyi kihagyás után tér vissza a Netflixre az Emily Párizsban. Egyszerre sajnos nem fogjuk tudni ledarálni, az új évadot, két felvonásban láthatjuk majd. A széria első fele augusztus 15-én lesz elérhető, a második pedig szeptember 12-től, pedig csak az év végére vártuk az előző évadokhoz hasonlóan.

Az Emily Párizsban című sorozat szereplői
Az Emily Párizsban című sorozat szereplői
Forrás: https://www.instagram.com/emilyinparis

A sorozathoz kikerült egy promóvideó is, amiben a főszereplők pár szóban jellemezték az új évadot: Lilly Collins szerint a ‘sebezhető’ és a ‘kalandos’ a legtalálóbb kifejezés az új részekre.

Emlékeztetőül: a harmadik évad azzal ért véget, hogy Alfie szakított Emilyvel, miután Camille és Gabriel esküvőjén az ara felfedte, hogy vőlegénye és Emily még mindig szerelmesek egymásba. Ám mielőtt Emily és Gabriel ellovagolhatott volna a naplementébe, kiderült, hogy Camille kisbabát vár.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.