Megtörte a csendet Fecsó: ezért válnak el Vasvári Viviennel

válás Vasvári Vivien vallomás Fecsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két héttel ezelőtt a közösségi oldalán jelentette be Vasvári Vivien, hogy elválnak Fecsóval. Szegedi Ferenc most úgy döntött, hogy kamerák elé áll, és elmeséli, mi történt.

"A szakítás az úgy történt, hogy egyik pillanatról a másikra körülbelül eljöttem otthonról. Nekem most újra kell szerveznem az életemet. Ugye azt mondta, hogy vagy megváltozok, vagy pedig költözzek el. Most én már 39 évesen nehezen fogok megváltozni, ezért inkább úgy döntöttem, hogy még most kicsi a gyerek, 15 hónapos, tehát kevesebbet fog ebből érzékelni, hogy ha most döntünk így" - mondta Fecsó az RTL Klubnak, majd azt is elárulta, hogy mi vezetett a szakításhoz. "A Vivi is egy elég erős jellem, és én is egy erős jellem vagyok, mi voltunk az olaszos pár a Nyerő prásoban is. Persze, ez így izgalmas, meg felpezsdíti a kapcsolatot, de egy életet így azért nem lehet leélni szerintem, hogy van ez a feszültség és elég sűrűn összeveszünk. A fő gond az volt, hogy én nagyon nem birom azt, hogy az én szabadságomat valaki bekorlátozza, meg akarja mondani, hogy dolgokat hogyan és miként csináljak. Nem kell nagy dolgokra gondolni, a minimális korlázotást is nagyon nehezen viselem el, nem tudok kompromisszokat kötni és megyek a fejem után."




Ázsia Expressz 2: így szépítkeztek a női versenyzőkhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-azsia-expressz-2-igy-szepitkeztek-a-noi-versenyzok.htmlA kényelemről és a szépítkezésről is le kellett mondania az Ázsia Expressz versenyzőinek, az alapvető tisztálkodást is sokszor trükkösen tudták csak megoldani. TV + SztárokOrigoRihanna testhezálló ruhában mutatta meg formás kebleithttp://www.life.hu/sztarok/20190919-rihanna-testhezallo-ruhaban-mutatta-meg-formas-kebleit.htmlRihanna egy testhezálló, sárga ruhában mutatta meg dekoltázsát. TV + Sztárok--Balázs Andit egy háromunokás nagypapa zaklatta közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-balazs-andit-egy-haromunokas-nagypapa-zaklatta-kozossegi-oldalan.htmlBalász Andit hosszú ideig zaklatta közösségi oldalán egy férfi. A színésznő folyamatosan tiltotta a szexuális töltetű kommenteket, majd kiderítette, ki írja őket. Maga is meglepődött.TV + Sztárok--Így érzi most magát Pécsi Ildikó férje, Szűcs Lajoshttp://www.life.hu/sztarok/20190919-igy-erzi-most-magat-pecsi-ildiko-ferje-szucs-lajos.htmlEgyre jobban érzi magát Pécsi Ildikó férje, Szűcs Lajos miután kiengedték a kórházból. TV + SztárokOrigoTápai Szabina megmutatta, hol szoptatott nyilvánosan - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190919-tapai-szabina-megmutatta-hl-szoptatott-nyilvanosan.htmlTápai Szabina ott szoptatja meg gyermekét, ahol a kicsi megéhezik, meg is örökített egy ilyen esetet. TV + SztárokOrigoSingh Vikinek sikerült elfogadnia önmagáthttp://www.life.hu/sztarok/20190919-singh-vikinek-sikerult-elfogadnia-onmagat.htmlSingh Viki elárulta, mára sikerült elfogadnia önmagát és még a széles csípőjét is szereti. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.