Tragédiába fulladt az esküvő: 80 vendéget szállítottak kórházba, sokukat eszméletlen állapotban

esküvő, vacsora, házasság, lagzi, lakodalom
Shutterstock - Migunova Yana
ételmérgezés esküvő Mexikó
Szinte az egész vendégsereg rosszul lett, közülük mintegy 80 embert kórházba is kellett szállítani, miután egy mexikói esküvőn a menüsor valamelyik eleme romlott volt.

Nem a tervezettek szerint alakult Fernando és Paola nagy napja, bár az biztos, hogy a vendégek nem fogják elfelejteni. A mexikói pár esküvőjéről ugyanis a vendégsereg nagy részét kórházba kellett szállítani. Legalább 100 ember kapott ételmérgezést, és körülbelül 80 ember lett olyan rosszul, hogy egészségügyi ellátásra szorult. 

Az esküvő 16:00 óra körül kezdődött, a vacsora pedig 18:00 órára volt időzítve. A felszolgált ételek után néhány órával a résztvevők közül egyre többen lettek rosszul, fejfájásra, gyomorfájdalomra, hasmenésre és hányásra panaszkodtak. A vendégek egyike, Aranza Rodríguez elmondta, nem tudja pontosan, hogy az általa elfogyasztott fogások közül melyiktől lett rosszul, de őt is el kellett szállítani. Hozzátette, azt sem tudja biztosan, hogyan került a kórházba, ahol infúzióra kötötték, de többeket is eszméletlen állapotban, mentőautókkal szállították be. A vendégek egy részét négy-öt óra után hazaengedték , de voltak, akik még két nappal az esküvő után is ellátásra szorultak.

Az esküvői helyszínért és a vendéglátásért felelős cég közleményt adott ki, amelyben azt írta, hogy "mélységesen sajnálja az április 27-én, a Jardín La Estanciában tartott rendezvényen történteket". Hozzátették, egyelőre vizsgálják, mi is történt pontosan.


 



 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.