Balázs Klári kétszer mondott nemet Korda Györgynek: vallomások a régmúltról

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Korda György Balázs Klári vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Klári és Korda György szerelme 40 éve tart. Kapcsolatuk elején azonban Klárika kétszer is lekoptatta a macsó táncdalénekest.

A nők bálványának számított 40 évvel ezelőtt Korda György, így nem csoda, hogy a gyönyörű fiatal énekesnő, Balázs Klári csak nehezen adta be a derekát. Gyuri bácsi többször próbált meg közeledni Klárika felé, aki kétszer is nemet mondott az udvarlásra.

Budapest, 2016. szeptember 14. Balázs Klári (született: Boros Klára) énekesnő és férje, Korda György táncdalénekes a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban Aradszky László táncdalénekes pályafutását idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Klárika a Skála együttessel lépett fel egy Szenes Iván-dallal. Én pedig a Lady N.-t énekeltem, és megnyertem a Made in Hungaryt a Budai Parkszínpadon. Nagyon tetszett a csinos lány, ezért elhívtam táncolni, de nemet mondott. Valójában kalandot kerestem és nem feleséget. Egy évvel később a Magyar Rádióban találkoztunk, amikor egy másik Szenes-slágert énekeltem fel.

Megint megkörnyékeztem Klárikát, de ismét lekoptatott "-

kezdte a visszaemlékezést Korda György, írta meg a Blikk.

"Szombathelyen volt előadásunk 1980 nyarán, a vokalistákkal dolgoztam. Addig is próbálkozott Gyuri, időnként beszélgettünk, udvarias volt, nagyon férfias kisugárzással, csakhogy nem akartam szerető lenni. Ám akkor, előadás előtt belenézett a szemembe, megfogta a vállam, azt mondta:

Klárika szeretlek, és megcsókolt"

– vette át a szót Klárika.

Korda György: "Ez rendőrségi ügy! Ilyet álmomban sem mondanék!"

Nem titok, hogy léteznek úgynevezett lájkvadász weboldalak, akik magukat hiteles médiumként próbálják feltüntetni, de a háttérben az a bizonyos üres lufi lebeg, ami előbb-utóbb kipukkan. Egy ilyen oldalon jelent meg egy interjú Korda Györggyel, de a táncdalénekes sosem nyilatkozott nekik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.