Hajdú Péter és Gelencsér Timi összemelegedtek a Balaton Soundon: fotó

Balaton Sound szépségkirálynő Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter is ott volt természetesen a Balaton Soundon, szórakozásához megfelelő társat is talált: nagyon összemelegedett Gelencsér Timi egykori szépségkirálynővel. 

Hajdú Péter legutóbbi szakítása óta egyáltalán nem beszélt nőügyeiről, már ha voltak egyáltalán. A magánéletét azóta titokban tartja, de a Balaton Soundon nagyon elengedte magát a tévés. Mindenki szeme láttára enyelgett az egykori szépségkirálynővel, Gelencsér Timivel. Forró öleléseket váltottak, egymás fülébe sugdolóztak. A szemtanúk szerint, ez egy ígéretesnek induló kapcsolat. „Azok az érintések, azok a pillantások... Szerintem ez egy ígéretesnek tűnő kapcsolat kezdete" – mondta a HOT! Magazinnak egy fesztiválozó, aki látta a párost együtt. A lap természetesen megkereste Hajdú Pétert is, ám ő nem kívánta kommentálni a róluk készült fotókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.