Ma lett 45 éves Varga Izabella: legalább 20 évet letagadhatna

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Varga Izabella Barátok közt RTL Klub születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Izabella lassan két évtizede része a tévénézők mindennapjainak, ez idő alatt azonban szinte semmit nem öregedett. Ugyan ma betöltötte a 45. életévét, legalább 20 évet nyugodtan letagadhatna.

Varga Izabellát egészen fiatalon elragadta a szereplési vágy, gyermekszínészként az Újvidéki Televízió gyermek- és ifjúsági műsoraiban volt műsorvezető. Ugyan felsőfokú tanulmányait pszichológia szakon kezdte, végül mégis visszatért a színészethez, 1995-ben a kecskeméti Katona József Színház színésze lett. A legtöbben azonban a Barátok köztből ismerik őt, mint dr. Balogh Nóra ügyvédet.

Elképesztő formában van Varga Izabella Fotó: Polyák Attila - Origo

A sorozatban 1998 óta játszik, tehát idestova 20 éve látható szinte minden nap a tévé képernyőjén, de szinte semmit nem változott. Varga Izabella ma betöltötte a 45. életévét, ám még kommentelői szerint sem néz ki többnek huszonévesnél. A színésznő egyszerűen remek formában van!

Varga Izabella (@vargaizabellaofficial) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.