Berki Krisztián magából kikelve ordibált: Videó!

videó Instagram Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián mindenkit teljesen ledöbbentett. Csak az ő hangjától zengett a terem. 

Berkitől már megszoktuk a cinikus humort, amivel általában kezelni szokta a környezetében történő eseményeket. Akkor sem jön zavarba, ha rendőrök érkeznek a reggeli műsor stúdiójába, és azt sem rejti véka alá, hogy éppen mi történik a magánéletében.

Nemrég még megcsalásról volt szó, most pedig már az esküvőt tervezik, de ezeken a hullámvölgyeken már nem lepődünk meg. A frissen posztolt videóján viszont annál inkább. A sztárapuka ugyanis olyan hangosan üvöltve hadonászott, mint egy eszelős.

Én megmondtam.... #motivation #forogafilmtovabb #videoklip #matyasazigazsagos #aberkilife @jabinagram #aberki

a berki (@berkikrisztian) által megosztott bejegyzés,

Természetesen később aztán mindenki megnyugodott, hiszen a kommenteket olvasva kiderült, hogy a műsorvezető ismételten csak viccelt, pedig elég hiteles volt az alakítás. Közel 10 ezren nézték meg az Instagram-videót 4 óra alatt, szóval valószínűleg mások is elhitték, hogy amit látnak, valóság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.