Selena Gomez felvállalta kapcsolatát a The Weeknd énekesével!

Forrás: AFP -
Selena Gomez The Weeknd kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paparazzók fotózták le először Selena Gomezt és a The Weeknd énekesét, ahogy romantikáznak hetekkel ezelőtt. Az énekesnő a minap Instagramon is felvállalta kapcsolatukat, nem mintha lenne értelme tagadni.

Bombaként robbant Selena Gomez és a The Weeknd kapcsolatának híre. Semmilyen jel nem mutatott arra, hogy Bella Hadid volt barátja szemet vetett a csinos énekesnőre, de az éber lesifotósoknak sikerült lekapniuk a párt romantikázás közben. A rajongókat teljesen felvillanyozta a hír, amit a szerelmesek nem akartak kommentálni. Azóta azonban folyamatosan készülnek a képek a turbékoló párról, nemrég pedig Instagramon is felvállalták kapcsolatukat.

Selena Gomez boldog és hivatalos párkapcsolatban él Forrás: AFP

Selena Gomez egy videót tett közzé szerelméről a saját profilján, amit azóta törölt, ki tudja, miért. Eltüntetni azonban nem sikerült a bizonyítékot, hiszen az internet ismét gyorsabb volt nála, ugyan így csak egy kifotózott részlet maradt a kisfilmből. A pár éppen Olaszországban pihen, a videó is ott készült, amit Selena szívecskék kíséretében tett közzé. Hiába törölte azóta, a kapcsolatuk immár hivatalos!

Selena Gomez szerelméről tett közzé videót Forrás: Instagram/Selena Gomez

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.