Durva dolgokat tettek a rablók Kim Kardashiannal

Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP -
betörés kim kardashian rablás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még szerencse, hogy nem esett komoly baja Kim Kardashianak azok után, amit a rablók tettek vele Párizsban. 

Ahogy azt a Life.hu megírta, Kim fegyeres rablás áldozata lett Párizsban, és sokmillió dolláros ékszereket raboltak el tőle. Most az is kiderült, mit tettek Kimmel a rablók, korábban ugyanis csak azt lehetett tudni, hogy két, rendőrnek öltözött férfi volt az elkövető.

Kanye West és Kim Kardashian egy szeptember eleji eseményen Forrás: Dimitrios Kambouris / Getty Images North America / AFP

"Kim Kardashian Westet két férfi tartotta fel párizsi hotelszobájában, akik állig felfegyverkezett rendőrnek öltöztek, maszkot is viseltek. Lelkileg nagyon megrázta az eset, de fizikailag nem bántalmazták" - áll a sztár sajtósának közleményében.

A rendőrség már kiderítette, hogy nem 2, hanem 5 volt az elkövetők száma, a két férfi Kimet megkötözte és a fürdőszobába zárta, majd elraboltak közel 10 millió euró értékű ékszert a celebnőtől.

Kim a történtek óta nem jelentkezett közösségi oldalain, a sztárok viszont sorra írnak együttérzésükről az interneten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.