Tápai Szabináék tudnak élni: Amerikában mulatnak Kucserával

Tápai Szabina Kucsera Gábor USA Csisztu Zsuzsa Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elszöktek Tápai Szabináék, és a jelek szerint kettesben töltenek egy kis időt Amerikában. A program elég sűrűnek tűnik, mindent igyekeznek kipróbálni és még Csisztu Zsuzsáékkal is sikerült összefutniuk!

Irigylésre méltó Tápai Szabináék élete, szebbnél szebb helyen jár a sztárpár. Kucsera Gáborral most éppen az USA legismertebb látnivalóit igyekeznek megtekinteni, így elég sűrű a program.

Szabina az Instagram-oldalán dokumentálja élményeiket, így a rajongók is végigkövethetik az izgalmas pillanataikat. Természetesen jártak a hollywoodi hírességek sétányán, és nem hagyták ki a Micsoda nő!-ből ismert Rodeo Drive-ot sem.

Las Vegasban pedig kaszinózásra adták a fejüket, és nagyváros ide, vagy oda sikerült egy másik magyar sztárpárral összefutniuk. Így esett, hogy Tápai Szabináék Csisztu Zsuzsáékkal vacsoráztak együtt a világ szórakoztató központjában.

#összefutottunk #vacsi #lasvegas #strip #séta #dejovolt #casino

Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) által közzétett fénykép,

A programoknak azonban itt még nem volt vége, nem hagyták ki a Grand Canyot sem, és még egy amerikaifutball-meccsre is ellátogattak.

#grandcanyon #sziklák #csoda #álomszép #csúcson #dejovolt #imádtam #túra #helicopter

Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.