Katie Holmes táskájáért rajong Hollywood, most mindenki ezt a crossbodyt keresi!

New,York,,New,York,-,March,02:,Katie,Holmes,Attends
Shutterstock/Copyright (c) 2022 Ron Adar/Shutterstock. No use without permission. - Ron Adar
katie holmes hollywood táska
Másold le a színésznő stílusát! Mutatjuk, hol szerezhetsz be hasonló keresztpántos táskákat, mint Katie Holmes-é!

Katie Holmes a kényelmes viselet híve: öltözete általában egyszerű, ugyanakkor a hanyag elegancia is jellemző rá. Nem véletlen, hogy rajongói külön „Katie Holmes Fashion” oldalt hoztak létre a közösségi médiában, ahol a színésznő által viselt ruhákról osztanak meg képeket. Bár Katie-nek egyedi a stílusa, mégis jól lemásolható, és a hétköznapokba illeszthető. 

Katie Holmes kis barna táskája meghódította Hollywoodot

Katie legtöbbször nagy, jól pakolható táskákat választ, ám legutóbb egy kis barna crossbodyval sétált New York utcáin, ami azóta abszolút trend lett a tengerentúlon. Az elmúlt hetekben Taylor Swift, Jennifer Aniston és Courteney Cox is hasonló keresztpántos kis táskát viselt, így nem csoda, ha mindenki ilyet akar beszerezni.  

Miért népszerű viselet?  

Crossbody alatt olyan táskát értünk, amelyet nem a vállunkon hordunk, hanem a hosszított pántjának köszönhetően a testünket keresztezve viseljük. Így egyrészt nem csúszik le a vállunkról a táska, másrészt felszabadulnak a kezeink. Akár fotózunk, telefonálunk, vagy a szerelmünk kezét fogjuk, nincs útban a táskánk. A keresztpántos táska általában kis méretű, kompakt darab, amit csak magunkra kapunk, és indulhatunk is várost nézni, vásárolni, vagy akár szórakozni. 

Szeretnél te is egy menő táskát Katie Holmes stílusában? Itt szerezhetsz be hasonlót! 

1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6
1 / 6

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.