Elke nővér A klinikából: így néz ki most a 63 éves Barbara Wussow

akkor és most Barbara Wussow A klinika
A klinika mindenki kedvenc sorozata volt a 80-as években, a szereplők közül pedig különösen a csinos és fiatal Elke nővér lopta be magát a nézők szívébe. Barbara Wussow március 28-án lett 63 éves, és még most is gyönyörű.

A klinika (Die Schwarzwaldklinik) című német sorozatot 1985-től egészen 1989-ig vetítették Németországban, hazánkba pedig 1988-ban jutott el, TV1 adásán követhettük nyomon Brinkmann professzorék mindennapjait. Az egész ország rajongott a sorozatért, a legnépszerűbb szereplők közé tartozott Udo, azaz Sascha Hehn és az Elkét alakító Barbara Wussow.

Sascha Hehn, Barbara Wussow, A klinika, Elke nővér, Udo
Az Elkét alakító Barbara Wussow és Sascha Hehn, azaz Udo Brinkmann
Forrás: Getty Images

Barbara 24 éves volt, amikor kezdő színésznőként megkapta Elke nővér szerepét. Napbarnított bőrével és az akkoriban nagyon divatos, beszárított frizurájával varázsolta el a nézőket, a nők akkoriban mindent megtettek, hogy rá hasonlítsanak. Kevesen tudták róla, hogy az Elke nővér főnökét alakító Brinkmann professzor (Klausjürgen Wussow) valójában az édesapja.

Klausjuergen Wussow, a gyerekeivel, Barbarával és Alexanderrel
Klausjuergen Wussow a gyerekeivel, Barbarával és Alexanderrel
Forrás: Getty Images

A színésznő magánélete nem volt olyan viharos, mint a sorozatban az Udóhoz fűződő kapcsolata. 1990-ben ment hozzá Albert Fortell színészhez, azóta is boldog házasságban élnek. Két gyermekük született: Nikolaus 1998-ban, Johanna 2005-ben látta meg a napvilágot.

Barbara Wussos és férje, Albert Fortell
Barbara Wussow és Albert Fortell 2009-ben
Forrás: Getty Images

Szinte hihetetlen, de mindenki Elke nővére március 18-án 63 éves lett. Bájából semmit sem veszített az évek alatt.

Barbara Wussow 2023
Barbara Wussow napjainkban
Forrás: Getty Images

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.