2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Brad Pitt és Angelina Jolie gyerekei szembefordultak egymással: szétszakítja őket a szülők csatája

Angelina Jolie és Brad Pitt
AFP - Leon Neal
család Brad Pitt feszültség gyerekek Angelina Jolie
A gyerekek egy része teljesen elfordult Brad Pitt-től, és erre próbálják rávenni azokat a testvéreiket, akik kapcsolatban vannak apjukkal: nagy a feszültség a családban.

Angelina Jolie kétségtelenül szoros kapcsolatot ápol az összes gyerekével, Brad Pitt-tel azonban már más a helyzet, ez pedig komoly feszültségeket okoz. "A testvérek veszekednek a szüleik miatt" - árulta el egy bennfentes.

"Míg Maddox, Pax, Zahara és Vivienne hajthatatlanul Angie csapatában vannak, addig Shiloh és Knox továbbra is kapcsolatban vannak az apjukkal. 

A többi gyerek nem érti a Bradhez való kötődésüket. Próbálják rábeszélni őket, hogy váltsanak oldalt, és ez nagy feszültséget okoz.

Gyakran találkoznak és SMS-eznek vele. Shiloh és Knox mindig is különleges kapcsolatot ápoltak Braddel. Egy ideig Viv is, de az elmúlt években eltávolodott tőle - ebben nagy szerepe volt az Angelinával való közös munkának a színdarabon" - tette hozzá a bennfentes. A színésznő ugyanis asszisztensként alkalmazta lányát az S.E. Hinton híres regényének, a The Outsiders-nek a színpadi adaptációjában. 

Marvel Studios' Eternals Premieres In Hollywood CA,  Maddox Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, and Knox Jolie Pitt , Angelina Jolie
Balról jobbra: Maddox Jolie-Pitt, Vivienne Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Shiloh Jolie-Pitt, és Knox Jolie Pitt 
Forrás: Getty Images via AFP

Bár Angie nincs elragadtatva attól, hogy Shiloh és Knox szoros kapcsolatot ápolnak apjukkal, a bennfentes szerint "óvatos, mert az utolsó dolog, amit szeretne, hogy eltávolodjanak tőle" Nem valószínű, hogy Shiloh-t és Knoxot rá lehetne venni arra, hogy szakítsák meg a kapcsolatot Braddel. A bennfentes szerint Shiloh elutasítja a testvérei erre tett javaslatait, míg Knox "egy mini Brad", aki imádja az apját. "Brad boldog, hogy a saját lábukon állnak" - mondja a bennfentes. "Kimerült a harcoktól, de nem hajlandó lemondani a család többi tagjáról sem."

Mindenkiben Angelina Jolie-t keresi Brad Pitt? Barátnője pont úgy néz ki, mint a színésznő

Brad Pitt és barátnője, Ines de Ramon a legnagyobb boldogságban élnek.Az Angelina Jolie-ra hasonlító ékszertervező ráadásul most karriert is váltott: közelebb került a showbusinesshez. Így néz ki Brad Pitt barátnője.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.