2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Mintha ikrek lennének - megtalálták Diana hercegné hasonmását

Képli Barbara
példakép hasonlóság Diana hercegné
Gyulán él Diana hercegnő kiköpött hasonmása, aki amellett, hogy iskolában dolgozik, egy zenei együttesben énekel. Képli Barbara nemcsak külsőre, de életfelfogásban is hasonlít a néhai hercegnére. Igyekszik hasonlóan sminkelni és öltözködni is, emellett fontos számára is a jótékonykodás.

Hatalmas, kék szemek, hullámos, szőke haj és egy mítosz - Diana hercegnő hasonmása elmesélte a Fanny magazinnak, az egész kultusz egy álommal kezdődött.

„Egymás mellett ültünk, én és a hercegnő. Elmondta, hogy mit szeretett volna megvalósítani, míg élt. Arra vágyott volna, hogy a hatalom helyét vegye át a szeretet. Szerette volna megmutatni az embereknek, hogy a gyűlölködés nem visz előre, hanem az, ha megsegítjük egymást. A végén pedig megfogta a kezem és azt mondta: meg tudod csinálni, képes vagy rá.

 Tudom, hogy furcsán hangzik ez az egész, sokáig nem is mertem elmondani senkinek. Azóta ezen töprengek, hogy miért volt ez az álom és miért pont vele, mit is jelent valójában. Közben pedig belevetettem magam életének tanulmányozásába, mindent tudni akartam róla.

Szerintem nem azért írta be magát a történelembe, mert hercegné volt, hanem azért, amit az emberekért tett: odafigyelt olyanokra, akiknek szükségük volt rá és minden cselekedetét a szeretet vezérelte. Egy interjúban meg is kérdezték tőle, hogy leszel-e királyné?! Ő pedig azt felelte, hogy nem akar a nép királynéja lenni, ő az emberek szívében szeretne királynő maradni” - nyilatkozta.

Képli Barbara, Diana hercegné hasonmása
Képli Barbara, Diana hercegné hasonmása

 

Barbara életútja elég kalandosnak mondható, hiszen amellett, hogy jelenleg egy iskolában dolgozik, a Kunszentmiklósi Kék Hold Együttesben énekel, 

hónapokkal ezelőtt pedig hivatalosan is Diana hercegnő hasonmása lett. 

Sokat gondolkodott már azon, vajon miért álmodott a hercegnővel, mi ezzel a feladata saját életében, azonban mindig csak egyetlen felismerésre jut: átadni azt a szeretetet, amit Diana emberként sajnos már nem tud. Mindezt a hobbijában énekesnőként, a magánéletben pedig anyaként. 

Barbarát többször is megszólították például a vonaton, vagy az utcán, mondván, döbbenetes a hasonlóság közte és Diana között. 

Ahogyan a hercegné, úgy a gyulai hölgy is szintén szereti az elegáns ruhákat, a szolid sminket. 

Őt azt teszi boldoggá, ha egy csöppnyi szeretetet adhat az embereknek, és segíthet azoknak, akik kirekesztve érzik magukat pontosan azért, mert fiatalabb korában ő is így érzett rengeteg helyzetben. Szóba jött az anyaság és a jótékonykodás is, mindkét téma nagy helyet foglal el Barbara szívében.  A Fanny magazinnak adott interjújából azt is megtudtuk, tavaly karácsonykor egy kórháznak juttatott el sok-sok ajándékot plüssállatok, különféle játékok és alapélelmiszerek formájában. 

Képli Barbara, akárcsak Diana hercegné
Képli Barbara, akárcsak Diana hercegné

 

Barbara mindössze 7 éves volt, amikor a hercegnő meghalt, azonban máig mély nyomot hagyott lelkében a történet, hiszen rengetegen megsiratták őt. Gondolatai szerint nem feltétlenül a külseje, sokkal inkább az embersége miatt szerették őt az emberek. Barbara is igazi példaképeként tekint a hercegnőre, s azt vallja, teljesen más lenne a világ, ha ő még élne. Igyekszik tudatosan beépíteni saját életébe a segítségnyújtást, s megmutatni, mennyi szeretetet vagyunk képesek adni egymásnak. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.