Újraegyesült a Spice Girls: Cruz Beckham videója megőrjítette a rajongókat

"Lola" Premiere - Arrivals
Variety via Getty Images - Michael Buckner
Spice Girls újraegyesülés videó
Cruz Beckham felrobbantotta az internetet egy az édesanyja, Victoria Beckham 50. születésnapján készült videóval, amelyen gitáron kíséri a szülinapi bulin a Mama című slágerét előadó Spice Girlst.

Az Instagramon osztotta meg a videót David Beckham 19 éves fia, aki édesanyja 50. születésnapjén gitáron kísérte a Spice Girlst. Az ikonikus lánybanda tagjai, Mel B, Melanie C, Emma Buntonnal, Geri Halliwell és Victoria Beckham az 1996-os Mama című slágerét adta elő. Ugyan az újraegyesülés csak egy refrén erejéig tartott, a legkisebb Beckham fiú nagy örömet okozott a rajongóknak az erről készült videóval, amelyhez annyi megjegyzést fűzött: „Szívesen!”

A rajongók egy része imádatáról biztosította Cruzt, és arra kérték, biztassa a lányokat, hogy újra álljanak össze. Hogy ez összejön-e, az a jövő titka. Ami biztos, hogy az egykori Posh Spice legkisebb fia szeretne anyja nyomdokaiba lépni, és saját zenei karriert befutni. Ehhez a szülei teljes támogatását élvezi, és maga is mindent megtesz érte, már eddig is több népszerű előadóval dolgozott együtt, köztük Beyoncéval, Rihannával és Ed Shirannal is.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.