Valami nem stimmel Vilmos hercegék karácsonyi fotóján: hová lett Lajos ujja?

katalin hercegné Lajos herceg ünnep Vilmos herceg ujj
Az Instagramon osztotta meg idei karácsonyi fotóját Katalin hercegné és Vilmos herceg. Az internetezőknek azonban feltűnt, hogy egy kulcsfontosságú részlet hiányzik a képről: Lajos hercegnek elveszett az ujja.

Vilmos herceg és Katalin hercegnő egy ízléses fekete-fehér fotóval köszöntötte a népet az ünnepek alkalmából. A fotón természetesen a tízéves György herceg a nyolcéves Sarolta hercegnőt, és az ötéves Lajos herceg is szerepel. A képet Josh Shinner yorkshire-i fotós készítette, aki a divat világában is jelentős sikereket ért már el.

A szemfüles internetezőknek feltűnt, hogy a fotón valami nem stimmel Lajos herceg kezével. A kisfiú a szék karfáján pihenteti a bal kézfejét, és egyesek szerint úgy tűnik, mintha hiányozna a középső ujja.

A Twitteren fel is tűntek érdekesebbnél érdekesebb kommentek, többen feltették a kérdést: miért hiányzik Lajos ujja? Mások azt írták, úgy látják, mintha hat ujja lenne, nem kevesebb, hanem több lett neki.

Persze, voltak olyanok is, akik látták a nyilvánvalót: a karfa a herceg ujja közé csúszott, ez okozza az optikai csalódást, de többen a rossz utómunkának tudják be a dolgot - írja a Bored Panda.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.