Szakított kedvesével a TV2 sztárja: "Jelenleg éppen szétköltözünk"

Forrás: Exatlon Hungary/Instagram -
Exatlon Hungary TV2 virág andrás Costanza Calderale szakítás Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akárcsak tavaly, az idei esztendő is sztárszakítások sorozatával vette kezdetét. A legnagyobb bomba Tápai Szabina és Kucsera Gábor válása, ám nem ők az egyetlenek, akik szünetet tartanak a kapcsolatukban.

Virág András karatést az Exatlon Hungaryben ismerte meg a nagy nyilvánosság és sokan megkedvelték a jóképű fiatalembert. Követőinek pedig az utóbbi időben feltűnt, hogy megritkultak, sőt el is tűntek a közös képek kedvesével, ami mint tudjuk, egyfajta egyezményes jele a szakításnak. Sajnos mindez beigazolódott, ugyanis Virág András és szerelme, Costanza Calderale szétmentek.

– mesélte a Blikknek András, aki úgy érzi, most szünetre van szükségük, és nem tekinti véglegesnek a szakítást.

Virág András Forrás: Exatlon Hungary/Instagram

"Most úgy érzem, időre van szükségünk, de talán később lehet még közös jövőnk. Részemről ez nem egy végleges döntés, de nem tudom, hogy Costi miként áll ehhez. Jelenleg még benne is dúlnak az indulatok, érzelmek" – tette hozzá az egykori sportoló, aki most úgy érzi, hogy a sportpályafutása után teljesen újra kell építenie magát. A rendszeres edzések és versenyek miatt ugyanis sok minden kimaradt az életéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.