Az évek során durván izmossá gyúrta magát Hugh Jackman - így csinálta!

színész Hugh Jackman edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A filmsztár brutálisan kigyúrta magát az utóbbi években. Pasik, figyelem! Hugh elárulta, mit és hogyan csinált. 

"Csont és bőr voltam a 20-as éveimben: a 188 centimmel 77 kilót nyomtam. Mindneki csontinak hívott, vagy anorexiásnak" - mesélte a filmsztár nemrég a Men's Fitness magazinnak. Hugh azóta alaposan kigyúrta magát:

ma már például 450 kilót nyom ki a lábtolóval, ami elég masszív izomzatra vall.

A színész sok okos tanácsot kapott edzésről és étkezésről Dwayne Johnson-tól, vagyis a Sziklától, amiket saját bevallása szerint élete végéig tartani akar.

Forrás: mensfitness.com/Ben Watts

A Farkas szerepére hatalmas izmokat növesztett a sztár: napi 5000 kalóriát vitt be a szervezetébe, de csakis a megfelelő ételekkel.

A párolt csirkemell és a spenót volt a diétájának az egyik alapja, ha pedig szénhidrátot evett, akkor az csakis zöldség lehetett

- ebből persze Hugh hatalmas mennyiségeket fogyasztott el. Néha napján pedig barna rizst is engedélyezett neki dietetikusa.

Az edzésre is nagyon kellett figyelnie: többféle sportól raktak neki össze egy tervet a szakértők, a lényeg azonban az volt, hogy mindig a kora reggeli órákban sportoljon a sztár, mert tanulmányok szerint ez a leghatékonyabb a szervezetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.