A téli olimpia miatt jövőre később adják át az Oscar-díjakat

<strong>Forrás: AFP</strong> -
Oscar-díj téli olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2010-ben és 2014-ben is később adták át az Oscar-díjakat, mint ahogy egyébként szokás. 2018-ban is későbbre fog tolódni az átadás időpontja: ez az oka.

Az amerikai filmakadémia rendhagyó módon február végén szokta kiosztani az elismerő díjakat, ám a téli olimpiai játékok idején ez az időpont rendszerint kitolódik egy március eleji dátumra.

Így lesz ez 2018-ban is, ugyanis jövőre a dél-koreai Pjongcsangban rendezik a téli olimpiát február 9. és 25. között.

Mivel idén is volt magyar produkció, amely miatt izgulhatott Magyarország, így talán jövőre is érdemes lesz kivárni azt a néhány nap eltérést. A Mindenki című kisfilmmel nyert Oscar-díjunk után jövőre is hasonlóan sikeres eredményre számítunk.

Bizonyos információk szerint már előre megjósolták Deák Kristóf sikerét.

Vajna Timi az Oscar-díjas Mindenki rendezőjével, Deák Kristóffal szelfizett - Fotó!

Újabb hatalmas magyar sikernek örülhetünk: a Mindenki című rövidfilm Oscar-díjat nyert. Vajna Timi ezúttal ugyan nem volt jelen a gálán, de egy közös fotóval gratulált a győzelemhez Deák Kristóf rendezőnek és az egész csapatnak. Nézd meg a fotót!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.