mesterséges inteligencia városok Magyarország
Valóban sok mindenre képes a mesterséges intelligencia, sőt, úgy tűnik, hogy még humora is van. Szenzációs képeken hazánk városai.

Hazánk néhány településnevét hallva sokszor még nekünk, magyaroknak is mosolyra húzódik a szánk. De ha megnézzük, hogy mit kezd a mesterséges intelligencia az olyan városnevekkel, mint Nagyhörcsökpuszta, Hatvan, Vaskeresztes, Bugyi vagy Pornóapáti, akkor még jobban fogunk nevetni. 

A mesterséges intelligencia vagy túl komolyan veszi a dolgát, vagy rendelkezik némi humorral, de tény, hogy az AI-képgenerátorok a településnév és a rendelkezésre álló információk alapján elképesztően vicces alkotásokat képesek létrehozni. TikTokon is találhatunk képeket Kisújszállásról, Boldogról, Érsekhalmáról és számos más településről, de a Reddit egyik felhasználója is eljátszott a gondolattal - és a Microsoft Bing képgenerátorával -, amiből az alábbi mulatságos képek születtek. 

 

mesterséges intelligencia településnevek Nagyhörcsökpuszta
Óriás hörcsög támad Nagyhörcsökpusztán
Forrás: Reddit
mesterséges intelligencia képek magyar települések
Répáshuta ökoházai
Forrás: Reddit
mesterséges intelligencia települések
Vidám a hangulat Tatán
Forrás: Reddit
mesterséges intelligencia képek város település
A vízre épült Hatvan
Forrás: Reddit

  

mesterséges intelligencia városok
Nagy a tömeg Jánoshalmán
Forrás: Reddit

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.