2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

30 éve eltűnt kisfiú holttestét találhatták meg a Dunában: megszólalt a rendőrség

Ben Needham holttest német kisfiú rendőrség
Ben Needham mindössze 21 hónapos volt, amikor nyoma veszett egy görögországi farmon 1991-ben. Az elkeseredett édesanya, Kerry azóta is őt keresi, még mindig bízik abban, hogy előkerülhet a gyermeke. Azt gyanítják, ő lehet az a kifiú, akit egy kenus talált meg a Duna németországi szakaszán több mint egy éve.

A gyermek holttestét egy kenus fedezte fel 2022. május 19-én Großmehring közelében, Ingolstadttól keletre. A fiút, akinek halálának pontos oka továbbra sem tisztázott, fóliába csomagolták, egy követ használva nehezékként elsüllyesztették. A gyanú szerint megölték.

Azt gyanítják, hogy Ben Needham lehet az. Az fiú édesanyja, Kerry sürgette a dél-yorkshire-i rendőrséget, hogy fia ügyében lépjen kapcsolatba az Interpollal, és mihamarabb zárják ki annak a tényét, hogy a gyermeke holttestét találták meg a Dunában.

A brit rendőrség az anyának is megerősítette a hírt, hogy valóban nyomozásba kezdtek gyermeke ügyében.

Az Interpol grafikus rekonstrukciót tett közzé a fiú arcáról. Kék szeme van, és "öt és hat év közötti lehet. Körülbelül 110 cm magas és 15 kg testsúlyú volt, barna hajú és 0-s vércsoportú" - közölte az ügynökség.

30 éve eltűnt kisfiú holttestét találhatták meg a Dunában Forrás: Interpol

Hozzátette: "Most már feltételezhetjük, hogy ez a fiú valószínűleg nem volt német" - írja az Express.

Az édesanyja azt állítja, hogy érzi, a fia életben van és nem esett az elmúlt években bántódása.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.