Gyász: elhunyt a Godzilla Oscar-jelölt sztárja

Godzilla Michael Lerner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Michael Lerner, Oscar-díjra jelölt színész, aki a Godzillában és az X-Menben is felejthetetlen alakítást nyújtott. 81 éves volt.

A színész halálhírét az unokaöccse, a szintén színész Sam Lerner (Hollywoodi lidércnyomás) erősítette meg közösségi oldalán.

"Tegnap este elvesztettünk egy legendát. Nehéz szavakba önteni, milyen zseniális volt Michael nagybátyám, és milyen nagy hatással volt rám. Inspiráltak a történetei, megszerettették velem a színészetet. Ő volt a legmenőbb, legmagabiztosabb, legtehetségesebb ember. Mindig különlegesnek fogom érezni magam attól, hogy a vére vagyok. Aki ismerte, tudja, hogy milyen őrült volt - a szó legnemesebb értelmében. Nagyon szerencsés vagyok, hogy ennyi időt tölthettem vele, és mindannyian azon vagyunk, hogy fennmaradjon a munkája. RIP, Michael, élvezd odafönn a korlátlan számú kubai szivart, a kényelmes székeket és a végtelen filmmaratont" - búcsúzott Michael Lernertől az unokaöcse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.