A Sárberki horgásztó mélyén találták meg az eltűnt horgász holttestét

Forrás: Shutterstock -
Sárberki horgásztó holttest horgász
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Október 31-én veszett nyoma a 49 éves férfinak, aki aznap a Sárberki horgásztóhoz ment ki horgászni. A rendőrség a tó mélyén találta meg a holttestét.

A horgász a szeretteivel és a barátaival ment el a horgásztóhoz, ugyanis ott szerették volna megtartani a születésnapját, ám az ünneplésből tragédia lett.

A Tények információi szerint akkor veszhetett nyoma az apának, amikor egyik este tovább maradt kint. A gyermeke aludni ment, s ő látta utoljára a férfit. A család másnap riasztotta a hatóságokat, a rendőrség pedig november 2-án közölte, hogy eltűntként keresik őt. Egy kutatóegység is beszállt a keresésbe, ők voltak, akik egy szonár segítségével a férfi holttestét megtalálták a víz mélyén, amit később egy búvár hozott a felszínre.

"Van, aki szerint a férfi a stégről beleeshetett a tóba, de a horgászok szerint az sem kizárt, hogy egy nagyobb harcsa berántotta a vízbe" – hallható a riportban.

Az esetet a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.