Szörnyű tragédia: áramütés következtében vesztette életét egy 19 éves fiú

Forrás: Shutterstock -
áramütés halál szörnyű tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzasztó balesetet szenvedett egy 19 éves fiú áramütés következtében: nem élte túl az áramütést.

Borzasztó baleset történt Szlovákiában. Egy 19 éves fiú vesztette életét, miközben testvérével kábelt lopott szerdán kora este a szlovákiai Bucsány egykori mezőgazdasági szövetkezetének területén -írja a parameter.

A fiú felmászott egyik istálló tetejére, ahol egy erővágó segítségével megpróbálta elvágni a kábeleket, ám azt nem tudta, hogy azok még mindig áram alatt voltak.

Forrás: Thinkstock

A fiú olyan súlyos áramütést szenvedett, aminek következtében átfordult a korláton és a földre zuhant. Annak ellenére, hogy a mentők gyorsan a helyszínre értek, már nem tudták megmenteni az életét.

A halál pontos okának megállapítása érdekében boncolást rendeltek el, a rendőrség vizsgálja a történteket. Az áldozat testvére végignézte a testvére haláltusáját; az üggyel kapcsolatban eljárást indítottak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.