Sylvester Stallone romantikus esküvői pillanatai: 27. évfordulóját ünnepli feleségével

Sylvester Stallone, Jennifer Flavin
Getty Images -
Életem szerelme Jennifer Flavin Stallone házassági évforduló Sylvester Stallone
A színész és felesége pár éve kis híján elváltak. Egy hónap után Sylvester Stallone és Jennifer rájöttek, nem tudnak egymás nélkül élni, így visszavonták a keresetet.

Élete szerelmének nevezte az Instagramon Sylvester Stallone feleségét, Jennifer Flavint, akivel a 27. házassági évfordulójukat ünneplik.  Az akcióhős 1997-ben vette felségül a nála 22 évvel fiatalabb modellt és üzletasszonyt, majd 2022-ben beadták a válókeresetet, ám csak egy hónapot bírtak egymás nélkül, így visszavonták azt. 

Sylvester Stallone, Jennifer Flavin
Sylvester Stallone és Jennifer Flavin egy hónapig éltek külön
Forrás: Northfoto

"Újraéledt bennem, ami mindennél értékesebb: a családom iránti szeretetem. Ez elsőbbséget élvez a munkámmal szemben, és ezt nehéz volt megtanulnom" - nyilatkozta akkor a színész, aki azóta többször beszélt arról, már nagyon bánja, hogy sokszor csak a karrierjére koncentrált, így kevesebb idő jutott a magánéletére, a gyerekeinek pedig sok csodás pillanatáról lemaradt. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.