Újabb sztár távozott az RTL Klub képernyőjéről: könnyek között búcsúzott

Forrás: RTL Klub -
Muri Enikő Konyhafőnök VIP RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikő búcsúzott a Konyhafőnök VIP versenyétől: az énkeesnő könnyek között köszönt el. 

A Konyhafőnök VIP műsorában egyre nagyobb a tét, ezért a feladatok is egyre keményebbek. A versenyzőknek legutóbb klasszikus, magyar ételeket kellett újragondolniuk méghozzá úgy, hogy a végeredmény egészséges legyen. A zsűri ehhez kedvenc fogásait fedte fel: cigánypecsenye kakastaréjjal és sültkrumplival, csülkös pacal, véreshurka hagymás törtkrumplival, töltött káposzta és végül babgulyás füstölt csülökkel és csipetkével. A szerencse döntötte el, ki-melyik tradicionális fogáshoz nyúlhatott hozzá.

Muri Enikő távozott az RTL Klub képernyőjéről Forrás: RTL Klub

A feladat mindenki számára nagy megpróbáltatás volt, végül azonban ketten kerültek a kiesés közelébe: Schobert Norbi és Muri Enikő. A zsűri döntése szerint végül az énekesnőnek kellett levenie a kötényt és elhagynia a konyhát. "Nagyon fog hiányozni ez az egész" - mondta Muri Enikő, akik könnyek között távozott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.